SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE ÎNVINS

Partida văzută de antrenorul invitat de Radio BBC: "Ca un om beat într-o seară de sîmbătă"

Articol de - Publicat duminica, 27 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 27 mai 2012 04:15

Cum a văzut Adam Booth, antrenorul lui David Haye, fost campion mondial al greilor, meciul dintre Lucian Bute şi Carl Froch:

Runda 1: "Îi dau această rundă lui Carl. Un 10-9 clar pentru Froch"

Runda a 2-a: "Tot lui Carl îi dau şi această repriză, dar se dezvoltă ceva interesant aici: ritmul neortodox al lui Carl se dovedeşte greu de gestionat pentru Bute"

Runda a 3-a: "Nu am crezut că Froch îl va testa pe Bute atît de devreme în meci. Nu cred că un minut îi va fi suficient lui Bute pentru a-şi reveni. Carl trebuie să sară pe el"

Repriza a 4-a: "Priviţi-l pe Bute cum se îndreaptă spre colţul lui ca un om beat într-o seară de sîmbătă. Un minut nu a fost suficient de lung şi Carl l-a asaltat iar"

Repriza a 5-a: "Carl a fost absolut devastator. A dovedit că e un boxer de elită"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
lowrider
lowrider  •  27 Mai 2012, 18:05

Eu pana acum nu am vazut sportiv care sa nu piarda un meci / concurs in toata cariera. Infrangerea face parte din joc, din regulile lui pana la urma. Ca modul in care si-a luat-o a fost destul de crunt, corect. Dar asta nu da nimanui dreptul sa il faca pe Lucian cu ou si cu otet. Sa fim seriosi: 99% din cei care arunca acum cu noroi, nu ar fi stat in picioare in runda 5. Luau somn dupa primele 2 lovituri. Froch nu e un nimeni, e finalistul Super Six 2011. Si intre noi fie vorba, nu e rapid, dar da bine de tot. Si s-a vazut aseara.

valentin.10
valentin.10  •  27 Mai 2012, 13:44

capul sus Lucian, nu-i nimic,suntem cu tine

kristymin
kristymin  •  27 Mai 2012, 13:43
Postat de playmaker pe 27 Mai 2012, 12:45

Demonstreaza-ne Bute cum poti csatiga o centura cu adversari de 500 de ani sau pe care ii bate si bunicu, sa ii pupi pe aia de la Interbox ca au propulsat u mediocru ca tine atat de sus.

esti un DOBY

Vezi toate comentariile (20)
Comentează