SPORTURI  »  BOX  »  EVENIMENT SPECIAL - BUSTENI

Petrecere în cinstea lui Adrian Diaconu

Articol de - Publicat joi, 24 aprilie 2008 00:00

Adrian Diaconu a devenit de astăzi cetăţean de onoare al oraşului Buşteni. Astfel Diaconu este cel de-al treilea pugilist care a primit această distincţie, după Leonard Doroftei şi Lucian Bute. Jo Jo Dan a spus că îşi doreşte foarte mult să devină campion mondial şi să se alăture celor trei în cartierul boxerilor.

Festin la crama primarului din Buşteni
Festivitatea de premiere a avut loc în faţa primăriei din Buşteni, unde primarul Emanoil Savin l-a aşteptat pe Adrian Diaconu, cu pîine şi sare, dar şi cu un pahar de pălincă din crama personală. După festivitatea din centru oraşului, invitaţii, dar şi boxerii s-au mutat la hotelul Alexandros, unde au petrecut aproximativ 2 ore în crama primarului. Aceştia au mîncat bucate tradiţionale româneşti, uitînd pentru cîteva ore de kilogramele pe care le vor pune. Diaconu, Bute şi Jo Jo Dan au fost veseli, au făcut poze cu toată lumea şi chiar au dat dedicaţii pentru invitaţi.

Au petrecut cu lăutarii primarului
După o masă tradiţională în crama hotelului, petrecerea s-a mutat în restaurant, unde campionul mondial interimar, alături de preşedintele FR Box, Rudel Obreja, Lucian Bute, Jo Jo Dan, Cristian Gănescu şi mulţi alţi invitaţi au petrecut alături de un taraf de lăutari. VINERI, Gazeta Sporturilor, vă va prezenta un amplu material de la Buşteni, relizat de Andrei Crăiţoiu şi Andreea Moldoveanu, unde Adrian Diaconu a fost declarat cetăţean de onoare, dar şi imagini inedite.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
 •  12 August 2009, 18:16
Postat de pe 29 Aprilie 2008, 12:55

nici acum nu mi vine sa cred ca i s a dat victoria. In ultimele 3 runde mai mult a incercat sa se adune de pe jos si din genunchi... ba chiar era sa iasa din ring printre corzi. Cel mai bun exemplu de meci aranjat.

vedeti-va de treaba voastra,,,,, nu ajunge_ti voi ca el nici in o mie de ani

 •  29 Aprilie 2008, 12:55

nici acum nu mi vine sa cred ca i s a dat victoria. In ultimele 3 runde mai mult a incercat sa se adune de pe jos si din genunchi... ba chiar era sa iasa din ring printre corzi. Cel mai bun exemplu de meci aranjat.

 •  25 Aprilie 2008, 15:37

bravo diaconu,nu am mai vazut atata vointa intr-un om de a ajunge sus cinstit,extraodinar,bravo

Vezi toate comentariile (9)
Comentează