SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE ŞI-A PĂSTRAT CENTURA!

Planurile lui Bute: "Acum mă gîndesc la unificare şi să boxez în America!"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 20 martie 2011 22:02

Lucian Bute şi-a dezvăluit, după victoria împotriva lui Magee, planurile de viitor. Vrea să boxeze la New York şi Las Vegas

28 de meciuri, 28 de victorii. Dintre acestea, 23 le-a terminat prin knock-out. Nu degeaba şi-a atras supranumele de "Mister KO". Considerat numărul 1 la categoria sa, Bute vrea ca în 2011 să mai cîştige încă un titlu mondial la o versiune importantă.

- Lucian, cum a fost meciul cu Magee? A fost mai greu decît te-ai aşteptat?
- M-am simţit foarte bine în ring, încrezător. Ştiam cum m-am pregătit, îl cunoşteam pe Magee. Acum probabil că au văzut toţi că în Florida nu am fost la plajă, ci am muncit pînă la epuizare la fiecare antrenament. Dar acum sînt fericit, am uitat de perioada grea.

- Te aşteptai la KO?
- Sincer, eram pregătit pentru 12 reprize. Magee a foarte tare, duce la lovituri. Are capul tare. L-am lovit din prima repriză, dar nu am preluat controlul decît după ce l-am lovit la ficat în runda a şasea. Din acel moment s-a înmuiat. L-am luat în serios, la acest nivel eşti mort dacă subestimezi pe cineva.

- Mikkel Kessler, danezul campion la WBC, a fost în sală. E posibilă o dispută viitoare?
- Ştiu că a fost la meci. Prietenii mi-au spus că era foarte zîmbitor la început, iar apoi, la final, se cam înnegrise. Eu sînt gata să lupt cu el, dar am înţeles că mai are probleme cu un ochi şi că nu e refăcut complet.

- În vară te vom vedea, în sfîrşit, boxînd în România?
- Mi-aş dori enorm să boxez în faţa românilor mei. Nu s-ar mai trezi de dimineaţă. Oricum, le mulţumesc tuturor celor care sînt lîngă mine, îi simt pe toţi. Legat de meci, sper să se rezolve şi să nu mai fie alte probleme. În iunie ar fi extraordinar dacă aş boxa acasă.

- Canadienii au scris că meciul cu Magee a fost ultimul la Montreal. De ce?
- Pentru că vreau să lupt în România şi apoi să ajung şi eu în America. E visul oricărui pugilist. Îmi doresc să lupt în Madison Square Garden în New York, la Las Vegas. Mă gîndesc să unific titlurile mondiale şi în curînd să am două centuri la gît.

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (4)
sfateugen
sfateugen  •  21 Martie 2011, 17:40

Gigi, baiatule, uite asa se munceste pentru bani, dar astia sunt bani CURATI, nu stiu daca intelegi!

argesfc
argesfc  •  21 Martie 2011, 15:39

Printre fotbalisti cu nasul pe sus ... se distinge un adevarat sportiv ce si-a croit drumul prin violenta, nu prin preacurvie simulata la 11m . Respect Bute ... nu am ratat nici un meci de-al tau ... fi tare pt ca danezul Kessler e tot om si poate fi invins cu o lovitura bine plasata la ficat.

manowar999
manowar999  •  21 Martie 2011, 11:39

Am fost la meci! A fost super tare, si foarte multi romani in sala. Am ragusit rau de tot! 1200km facuti meritat! :) Bravo Luciane! Vin si in New York daca te bati acolo!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează