SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Presa americană nu îi dă nicio şansă lui Bute: "Pavlik îl învinge prin KO”

Kelly Pavlik va fi unul dintre cei mai redutabili adversari a lui Bute
Kelly Pavlik va fi unul dintre cei mai redutabili adversari a lui Bute

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 11 iulie 2011 20:21

Presa americană îl consideră victimă sigură în faţa lui Kelly Pavlik. Jurnaliştii iau partea conaţionalului lor, supranumit "The Ghost" (Fantoma).

Chiar dacă este neînvins la profesionişti şi şi-a apărat de opt ori titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, Lucian Bute nu este socotit un pugilist capabil să se lupte pentru unificarea centurilor.

După succesul de necontestat obţinut în faţa francezului Jean-Paul Mendy, presa de peste Ocean a început să analizeze şansele pe care românul le are în faţa lui Kelly Pavlik, cel mai probabil următorul adversar. Într-un articol publicat pe cunoscutul site dedicat sportului cu mănuşi, boxingnews24.com, cu titlul "Pavlik îl va învinge prin KO pe Bute", Dan Ambrose este sigur că Lucian nu are nici o şansă în faţa americanului.

Atacuri dure

Jurnalistul a enumerat încă de la început o serie de argumente în favoarea conaţionalului său şi l-a atacat în termeni duri pe Bute, afirmînd că acesta nu are calităţile necesare pentru a-l putea învinge pe Pavlik. Deşi a recunoscut că românul are un avantaj prin loviturile de stînga, americanul nu a evitat să scoată în evidenţă valoarea contestabilă a adversarilor pe care i-a avut Bute.

"Nu m-a impresionat niciodată Pavlik, dar am văzut destul ca să pot spune că-l va învinge pe Bute în noiembrie. N-are nici puterea, nici viteza necesară pentru a bate un sportiv precum Pavlik. M-am uitat la meciul lui cu Mendy şi am văzut un luptător care a pierdut mult din jocul de picioare şi care ţine în continuare mîna dreaptă jos. Singurul punct forte al lui Bute e mîna stîngă, în rest nimic. Cîştigă deoarece întîlneşte adversari slabi. De cînd a pus mîna pe centură, românul dă piept numai cu oponenţi slab cotaţi", a scris Ambrose.

Nici o şansă

Americanul nu se lasă mai prejos nici în momentul în care vorbeşte despre şansele lui Bute în faţa lui Ward sau Froch. Dacă într-o luptă cu Pavlik românul ar mai avea posibilitatea să obţină un succes, într-un eventual duel cu Ward şi Froch, este considerat victimă sigură. "Andre Ward şi Carl Froch îl vor bate cu siguranţă. Au o clasă peste el", a încheiat ziaristul de peste Ocean.

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (20)
florin_boss93
florin_boss93  •  12 Iulie 2011, 14:05

Pavlik il $uge pe Bute....Daca da drumu Bute la stanga luui il distruge pe laudarosu ala

pablito
pablito  •  12 Iulie 2011, 13:34
Postat de dblock pe 12 Iulie 2011, 02:18

E si asta invidios pe Bute. Lucian e un boxeor bun si sunt sigur ca il poate bate pe Pavlik, doar ca are si americanul dreptate, ultimii sai adversari au fost net inferiori.

Nu sunt mare cunoscator in box ,dar totusi si mie mi s-au parut cam slabi adversarii lui Bute.

sandmann
sandmann  •  12 Iulie 2011, 12:36

ce-aveti mai cu Mihaela? da si ea copy-paste ca sa manace o paine. si apoi chicoteste cu celelalte fete din redactie pe seama comentariilor:vezi fata , i-am facut pe fraieri.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează