Articol de - Publicat sambata, 26 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 26 mai 2012 02:06

Personalităţi din lumea artistică, sportivă şi din media cred că boxerul român îl va îngenunchea pe englezul Froch în această noapte


Au trăit cu sufletul la gură ultimele meciuri ale lui Lucian Bute. Au fost la cel de la Bucureşti şi au sărit în sus de bucurie în momentul unui nou KO. Vedetele din România, fie că vorbim de cîntăreţi, sportivi, fotbalişti sau jurnalişti, sînt convinse că şi de această dată Lucian Bute va triumfa fără probleme. Acum, în faţa lui Carl Froch, în ciuda faptului că partida va avea loc la adversar acasă, în Nottingham.

Adrian Enache (cîntăreţ)
"Iar veniţi cu întrebări d-astea la care se ştie răspunsul de mult? Dacă-s gălăţean cu cine crezi că voi ţine? Cu ploieşteanul Doroftei? Le închide Lucian gura definitiv tuturor cîrcotaşilor!"

Sergiu Nicolaescu (regizor)
"Bute este, clar, peste valoarea englezului. Tehnica lui Lucian este extrem de dură, ofensivă! Este cel mai valoros boxer pe care îl are şi l-a avut vreodată România. Nu am emoţii, Lucian cîştigă"

Ana Maria Brînză (scrimeră)
"Cum adică... îl bate clar Lucian! E cel mai bun, iar dacă are vreo problemă, deşi nu o să fie, eu o stau în gardă să-i scot ochii lui Froch"

Rică Raducanu (fost internaţional)
"Băi tată, să-i dea Lucică o bucată să o ţină minte şmecheraşul ăsta de Carl, toată viaţa lui! KO fără emoţii, îl distruge"

Geanina Ilieş (prezentatoare Antena 1)
"Victorie prin KO, specialitatea casei, ca la restaurantele vestite! O să facă şi publicul din Nottingham cunoştinţă cu Froch, dar aflat la podea!"

Paul Pîrvulescu (fotbalist Steaua)
"Bute - Froch, 3-0 la pauză. Mai aveţi emoţii la final?"

Gheorghe Tadici (antrenor handbal)
"De fiecare dată mă uit la meciurile lui Bute şi mereu am sentimentul că se va termina foarte rapid. De cîteva ori chiar mi-a ieşit, acum aştept un nou KO spectaculos"

Ani Plumb (prezentatoare Antena 1)
"Sper ca Lucian să-i închidă gura în special iubitei lui Froch! Aş putea paria pe el cu toate că nu am făcut-o niciodată. KO-ul lui Bute îl voi vedea la nunta unei prietene"

Călin Geambaşu (cîntăreţ)
"După victoria lui Dinamo în finala Cupei României, a doua bucurie din această săptămînă este, clar, victoria lui Lucian. KO pînă în runda a VI-a şi scăpăm de emoţii"

Gabriel Torje (fotbalist Udinese)
"Toţi românii trebuie să fim alături de Bute, a demonstrat de atîtea ori că e un pugilist valoros şi a făcut cinste României peste hotare"

Viorel Hizo (antrenor fotbal)
"Evident că toată lumea îşi doreşte ca Lucian să facă din nou o seară mare şi să-l bată măr pe Froch, la el acasă"

Cristina Dochianu (prezentatoare Antena 1)
"Bute învingător e deja pleonasm. Sînt convinsă că Lucian o să-şi foloseasă din nou pumnul-minune cu care şi-a învins toţi adversarii. În plus, Froch o să fie umilit la el acasă, de un român pe care-l susţin alte 22 de milioane"

Victor Ciutacu (jurnalist Jurnalul Naţional)
"Îl cunosc pe Lucian, îmi place că nu i s-a urcat la cap, că are bună ziua la el şi vorbeşte mai corect decît 90% dintre oamenii care apar la televizor în România. M-aş bucura pentru el să cîştige şi să le dea peste nas celor care îi contestă valoarea şi care cred că îşi aranjează meciurile"

Dorina Florea (prezentatoare GSP TV)
"Lucian e gălăţean de-ai mei, nici nu-mi fac emoţii. Are toate şansele să cîştige şi să-i închidă gura lui Froch, acasă la el, ca să-l ţină minte pe vecie! Lucian e mult mai tehnic, mai inteligent şi sper să ne facă din nou mîndri că sîntem români!"

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni