SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Rudel Obreja la Radio GSP: "TVR a refuzat să televizeze meciul lui Lucian Bute cu Glen Johnson!"

Rudel Obreja alături de Lucian Bute înainte de meciul cu Jean Paul Mendy
Rudel Obreja alături de Lucian Bute înainte de meciul cu Jean Paul Mendy

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2011 16:53

Lucian Bute, campionul mondial la supermijlocie, categoria IBF, se pregăteşte să-şi apere centura pentru a noua oară, de data asta în faţa lui Glen Johnson. Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a intervenit în direct la Radio GSP unde a discutat despre posibilitatea ca meciul din 5 noiembrie să fie transmis în România.

"Nu sînt noutăţi pentru public referitor la acest meci al lui Lucian. În orice caz, sînt motive de bucurie că Lucian se simte bine, a ajuns la Montreal pentru că el a fost în Florida, unde a făcut antrenamentele. Era obosit la un moment dat, dar acum este foarte bine. Au existat intenţii ca acest meci să se televizeze în România, chiar au fost şi două televiziuni la discuţii. Cei de la TVR au spus clar că nu există fonduri pentru a cumpăra acest meci! A mai rămas o singură televiziune în cursă, momentan nu se poate spune cine e, nu are rost să-i fac reclamă sau antireclamă.

TVR pierde aproximativ 50 de milioane de euro pe an şi nu mi-a venit să cred. Cînd i se propune meciul lui Lucian afirmă de fiecare dată că nu se scot bani în urma acestui meci. Cei de la TVR se comportă ca o televiziune comercială, dar prin asta eu înţeleg că prin restul emisiunilor lor ei scot un profit. Asta înseamnă că noi cetăţenii nu ar trebui să-i mai finanţăm şi să le dăm bani", a precizat Obreja la Radio GSP.

"Cînd vezi atîta interes din Statele Unite sau în Canada, cînd vezi că s-au vîndut 16.000 de bilete într-o oră, iar în România nu a cumpărat nimeni acest meci, normal că te doare" - Lucian Bute la Radio GSP

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (26)
sandmann
sandmann  •  01 Noiembrie 2011, 14:05

Era neaparat necesar ca pentru aceasta stire, ca e foarte probabil ca meciul sa nu fie televizat la noi ,sa fie citat, Obreja. Asta imi confirma opinia ca avem niste ziaristi de 2 lei , care doar incita, provoaca si tabloidizeaza opinia publica. Sunteti la fel de prost pregatiti si de lipsiti de profesionalism ca si cei de la sport.ro

gabrielaj
gabrielaj  •  31 Octombrie 2011, 20:12

rusine sa va fie tvr!!!televiziune de cacao cine se mai uita la voi naiba,aveti si voi ocazia sa mai faceti un pic de audienta si dati cu picioru va meritati soarta anemicilor,rusine!!!

trololol
trololol  •  30 Octombrie 2011, 22:56
Postat de sibelius pe 30 Octombrie 2011, 21:19

Din aia 20 de milioane, probabil s-ar fi uitat la meci vreo 500 maxim. E ca si cum te-ai uita la ora aia la Barcelona- Chiajna, cu diferenta ca meciurile de fotbal dureaza 90 de minute, iar cele de box se pot termina si in 2 minute.

da cam idioata comparatia barcelona joaca intr-un sezon cateva zeci de meciuri cu adversari mai slab cotati, boxerii au 2-3 meciuri pe an pt care se pregatesc intens saptamani / luni

Vezi toate comentariile (26)
Comentează