SPORTURI  »  BOX  »  CAMPIONAT MONDIAL

S-au găsit bani pentru Mondiale » Lotul naţional feminin al României va ajunge la competiţia din Taipei cu ajutorul unei asociaţii private

De la stînga la dreapta, Adrian Lăcătuş, Leonard Doroftei, Constantin Damnov şi Cristina Neacşu (secretar ROTA)
De la stînga la dreapta, Adrian Lăcătuş, Leonard Doroftei, Constantin Damnov şi Cristina Neacşu (secretar ROTA)

Articol de - Publicat luni, 11 mai 2015 00:00

În urmă cu trei zile, cele 7 componente ale delegaţiei României la Campionatele Mondiale de tineret şi juniori ştiau că nu vor mai ajunge la competiţia din Taipei din cauza lipsei banilor federali.

Antrenorii Mihaela şi Adrian Lăcătuş erau pregătiţi să protesteze în faţa MTS. În cîteva ore însă şansa a început să le surîdă.

Articolul publicat pe blogul tolo.ro şi în Gazeta Sporturilor, intitulat "Protest tăcut la MTS", a sensibilizat cititorii, printre care s-a numărat şi Constantin Damnov, preşedintele ROTA. Acesta a luat imediat legătura cu preşedintele FRB, Leonard Doroftei, şi i-a transmis că e dispus să suporte cheltuielile de transport pentru delegaţia României în Taiwan. Cei doi s-au şi întîlnit a doua zi.

"Am bătut palma şi sîntem în curs de achiziţionare a biletelor de avion pentru lotul care va participa la Mondiale", a transmis preşedintele ROTA, o organizaţie care promovează relaţiile comerciale şi culturale dintre România şi Taiwan. Doroftei şi Damnov, care vor ţine azi o conferinţă de presă, au discutat despre posibilitatea continuării colaborării între FRB şi ROTA şi după CM, competiţie care va debuta pe 14 mai.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează