SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Se încing spiritele! Manny Pacquiao ridică presiunea: "Nu știu ce numește el box, dar eu o să lovesc"

Manny Pacquiao, reprezentat de un artist într-o ceașcă de cafea, foto: reuters
Manny Pacquiao, reprezentat de un artist într-o ceașcă de cafea, foto: reuters

Articol de - Publicat vineri, 17 aprilie 2015 10:58

La întîlnirea cu presa, Manny Pacquiao s-a arătat mult mai ofensiv în declaraţii decît adversarul său de pe 2 mai, Floyd Mayweather

La o zi după ce Mayweather a avut de înfruntat întrebările jurnaliştilor, miercuri a fost rîndul filipinezului să îşi anunţe intenţiile faţă de mult-aşteptatul meci, programat pe 2 mai, la Las Vegas.

Dacă americanul s-a menţinut echilibrat, chiar uşor plictisit în faţa presei, Manny Pacquiao, 36 de ani, a vorbit şi a zîmbit plin de încredere, subliniind încă o dată şi adevărul sportiv: el se numără printre boxerii ofensivi, iar Mayweather este, probabil, cel mai defensiv.

"În box trebuie să loveşti"

L-a "atins" civilizat pe mult viitorul lui rival din ring, care afirmase că Manny este un "luptător nechibzuit". "De-asta mă iubesc oamenii, pentru că îmi place acţiunea. Noi numim asta box, şi în box trebuie să dai lovituri. Despre asta e vorba, să loveşti", a spus Pac-Man.

De asemenea, Pacquiao a jucat multe pe cartea fanilor. "De dragul lor am acceptat pînă la urmă această luptă. De dragul lor am acceptat o parte mai mică din încasări. Oricum, o parte din banii pe care îi voi cîştiga vor fi donaţi unor cauze umanitare", a adăugat pugilistul.

În ciocnirea de la începutul lunii mai, Floyd Mayweather va pune în joc centurile WBA, WBC şi The Ring, iar Manny Pacquiao vine cu centura WBO, la categoria semimjlocie.

64de lupte a purtat Manny Pacquiao la profesionism, cîştigînd 57, pierzînd 5 şi terminînd două la egalitate

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1391531817838071
Claudiu Viorel  •  20 Aprilie 2015, 23:29

Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează