SPORTURI  »  BOX  »  INEDIT

VIDEO Imagini înfricoșătoare! Un boxer a început să lovească un adversar imaginar: „Este cel mai tulburător lucru văzut în ring”

sursă foto: Sport Bible
sursă foto: Sport Bible

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2022 14:42 / Actualizat luni, 06 iunie 2022 16:40

Simiso Buthelezi, un pugilist din Africa de Sud, și-a băgat fanii în sperieți după ce s-a întors cu spatele la adversarul din ring și a început să lovească în aer.

Inițial, Buthelezi și-a băgat oponentul în corzi, pe Mntungwa, după o combinație rapidă de lovituri. Oponentul și-a revenit, dar lupta a fost oprită după ce Buthelezi s-a întors cu spatele și a început să se lupte cu un adversar invizibil.

Un boxer din Africa de Sud a încercat să lovească un adversar invizibil în ring

În runda 10 a meciului pentru titlul național al Africii de Sud la box, categoria ușoară, Buthelezi și-a lovit adversarul, iar acesta a căzut printre corzi, în afara ringului. 

Mntungwa și-a revenit, iar arbitrul a repornit partida de box. Meciul a fost oprit însă doar la câteva secunde distanță, după ce Buthelezi a părut că nu știe unde se află și a început să lovească în aer. 

Ricardo Grigore: „Nu mai sunt fericit la Dinamo! Am fost aruncat de la masă. Vina e a celor care i-au adus pe jucători” + „De ce nu rămân cei care au dus echipa aici?!”
DINAMO
Ricardo Grigore: „Nu mai sunt fericit la Dinamo! Am fost aruncat de la masă. Vina e a celor care i-au adus pe jucători” + „De ce nu rămân cei care au dus echipa aici?!”

Potrivit Sport Bible, boxerul este în stare bună, iar acesta ar urma să efectueze un set de analize. Fanii și-au arătat îngrijorarea pe Twitter, după ce au văzut imaginile:

  • „Absolut înfiorător. De asta nu denigrez pe nimeni care intră în ring. Sper că ești bine frate”
  • „Nu am mai văzut așa ceva într-o luptă”, a fost recția unui alt fan
  • „Este cel mai tuburător lucru pe care l-am văzut într-un ring”

Citește și:

Ce contrast! Imaginile filmate înaintea finalei Roland Garros spun totul despre Nadal

Simona Halep a coborât în clasamentul WTA după Roland Garros! Begu, salt spectaculos + Cum arată Top 10

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mariando
mariando  •  06 Iunie 2022, 22:20

Specialiștii lui pește! Se vede clar că înainte să cadă ăla in corzi îl prinde pe asta pe contră in bărbie și îl năucește. Nu mai știe pe ce lume este.

mariando
mariando  •  06 Iunie 2022, 22:17

Specialiștii lui pește. Se vede clar că înainte să cadă ăla in corzi îl prinde pe asta pe contra in bărbie și îl năucește. Nu mai știe pe ce lume este.

tranced1985
tranced1985  •  06 Iunie 2022, 17:35

Si Biden mai face d'astea

Vezi toate comentariile (5)
Comentează