SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

VIDEO Ce contrast! Imaginile filmate înaintea finalei Roland Garros spun totul despre Nadal

Casper Ruud și Rafael Nadal, înaintea finalei Roland Garros +22   FOTO
Casper Ruud și Rafael Nadal, înaintea finalei Roland Garros

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2022 14:20 / Actualizat luni, 06 iunie 2022 14:35

Înainte să iasă pe teren pentru finala Roland Garros, câștigată ulterior, 6-3, 6-3, 6-0 cu Casper Ruud, Rafael Nadal s-a asigurat că e conectat la miza partidei și pregătit să dea tot ce are mai bun.

Un videoclip publicat de contul oficial de Twitter al Roland Garros relevă contrastul între felul în care cei doi finaliști au trăit momentele dinaintea finalei.

În timp ce norvegianul Ruud, aflat la prima sa finală de Grand Slam, se mișca de pe un picior pe altul, cumva static, cuvântul care descrie acțiunile lui Nadal este „dinamism”.

Alt veteran al naționalei ar refuza să mai vină la lot: „Mister, nu mă mai convoca”
ROMÂNIA
Alt veteran al naționalei ar refuza să mai vină la lot: „Mister, nu mă mai convoca”

VIDEO » Contrast incredibil între Rafael Nadal și Casper Ruud, înainte de finala Roland Garros

Nadal a sărit, a mimat lovituri de rachetă și a alergat înainte și înapoi, în încercarea de a-și activa mușchii. De altfel, aceste mișcări alerte reprezintă deja o obișnuință pentru Nadal.

Scurta pregătire a dat roade pentru Nadal, care l-a „spulberat” pe Ruud în finală, victorie în minimum de seturi, și a cucerit Roland Garros pentru a 14-a oară.

Singurul moment de vulnerabilitate al lui Nadal a fost în setul 2, când Ruud a condus cu 3-1. A urmat o serie de 11 game-uri consecutive ale spaniolului!

Mai multe știri din tenis: 

„Aveai permisiunea să faci acele injecții?” » Cum a reacționat Rafael Nadal la aluzia de dopaj a unui reporter, după triumful la Roland Garros

O legendă a tenisului a făcut o promisiune inedită, după victoria lui Nadal de la Roland Garros: „Dacă cineva se apropie de acest record, voi face o emisune stând în cap”

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  06 Iunie 2022, 16:03

...aiurea ...ce daca statea linistit nu l batea ?...si daca Ruud sarea si topaia il batea pe Nadal ?...sa fim seriosi ...

boribgue
boribgue  •  06 Iunie 2022, 15:07

Romania - Muntenegru.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează