SPORTURI  »  BOX  »  TRAGEDIE

Mărturii cutremurătoare în lumea boxului: „Am de gând să mă sinucid”

Captură Youtube
Captură Youtube

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2022 13:44 / Actualizat luni, 13 iunie 2022 13:50

Siphesihle Mntungwa, adversarul lui Simiso Buthelezi, pugilistul din Africa de Sud care a început să lovească în aer și a decedat 3 zile mai târziu, a oferit niște declarații cutremurătoare.

Marcat de decesul fostului său oponent din ring și de acuzațiile primite pe rețelele de socializare, Mntungwa spune că vrea să se sinucidă.

Tragedie după imaginile înfiorătoare » Simiso Buthelezi, pugilistul care a început să lovească un adversar imaginar în ring, a decedat!
DECES
Tragedie după imaginile înfiorătoare » Simiso Buthelezi, pugilistul care a început să lovească un adversar imaginar în ring, a decedat!

Mntungwa, adversarul puglistului decedat în Africa de Sud, vrea să se sinucidă

„Am primit critici dure și insulte pe rețelele de socializare când Simiso a fost internat în spital. Dar acele amenințări au ajuns la un alt nivel după moartea sa. Nu mai suport. Mai am un singur lucru de făcut. Am de gând să mă sinucid.

Nu l-am ucis pe Simiso Buthelezi. Ne-am luptat într-un meci de box, dar nu a fost pe viață și pe moarte. Tot ce îmi doream era să câștig titlul, care ar putea ajuta la schimbarea vieții mele și a familiei mele", a declarat Mntungwa, citat de Marca.

Mmeli Mkhize, antrenorul lui Mntungwa, spune că elevul său a fost atât de afectat de moartea lui Buthelezi încât nu a putut participa la înmormântarea sa. De asemenea 

Simiso Buthelezi, pugilistul care a început să lovească un adversar imaginar în ring, a decedat

Pe 5 iunie 2022, Simiso Buthelezi și Siphesihle Mntungwa s-au luptat pentru titlul național al Africii de Sud la box, categoria ușoară. În runda a 10-a a meciului, Buthelezi și-a lovit adversarul, iar acesta a căzut printre corzi, în afara ringului. Mntungwa și-a revenit, iar arbitrul a repornit partida de box.

Meciul a fost oprit însă doar la câteva secunde distanță, după ce Buthelezi a părut că nu știe unde se află și a început să lovească în aer.

Boxerul a fost transportat imediat la spital, acolo unde a fost plasat într-o comă indusă. Din nefericire, acesta a decedat marți seară din cauza unei leziuni cerebrale care a produs o hemoragie internă, anunță mmafighting.com.

VIDEO cu momentul când Simiso Buthelezi a început să lovească un adversar imaginar

Citește și:

Imagini înfricoșătoare! Un boxer a început să lovească un adversar imaginar: „Este cel mai tulburător lucru văzut în ring”

Prin ce a trecut românul care a cucerit aurul european la box pentru Belgia: „A fost extrem de greu la început. Mama lucrează ca femeie de serviciu la Parlamentul European”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează