SPORTURI  »  BOX  »  ADUNAREA GENERALĂ A FRB L-A REVOCAT PE PREŞEDINTE

Soarta boxului pe axa Bucureşti-Baku » Puci în ring

Adunarea Generală a mai decis ca prerogativele preşedintelui să fie preluate de către vicepreşedintele Fănel Trandafir
Adunarea Generală a mai decis ca prerogativele preşedintelui să fie preluate de către vicepreşedintele Fănel Trandafir

Articol de - Publicat duminica, 25 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 24 septembrie 2011 23:06

Adunarea Generală a FRB l-a revocat pe preşedinte. Rudel Obreja consideră decizia nulă. Între timp, AIBA a ratificat dezafilierea FRB


Ieri dimineaţă, la Bucureşti, Adunarea Generală a FRB, convocată de gruparea anti-Obreja, a decis revocarea din funcţie a preşedintelui. În acelaşi timp, la Baku, în Azerbaidjan, congresul AIBA a ratificat dezafilierea forului român.

Bucureşti: La ora 10:00, în sala Hagi de la etajul 8 al ANST s-au strîns reprezentanţii a 50 de cluburi din ţară, printre aceştia aflîndu-se Leonard Doroftei şi Francisc Vaştag. Pentru ca Adunarea Generală să poată avea loc era nevoie de prezenţa a jumătate plus unu din cluburile afiliate, respectiv 80. Ca urmare, Biroul Federal, întrunit de urgenţă, a decis convocarea unei noi Adunări pentru ora 10:45, de această dată nemaifiind nevoie de cvorum, membrii prezenţi putînd vota, conform statutului.

Baku: "Membrii AIBA au votat pentru excluderea federaţiei române, dar cu amendamentul ca această hotărîre să devină efectivă după ce se va pronunţa TAS", a declarat Dragoş Tătaru, şeful delegaţiei României la CM din Azerbaidjan. Directorul COSR a mai precizat că AIBA va ţine cont de verdictul Tribunalului de la Lausanne, indiferent care va fi acesta.

Bucureşti: Rudel Obreja, prezent în sala ANST, a cerut să ia cuvîntul în repetate rînduri, dar nu a fost lăsat de cei prezenţi în sală, care l-au huiduit. Apoi s-a trecut la vot. Cu 48 de voturi pentru şi o abţinere, Obreja a fost revocat din funcţie. "Tot ce s-a întîmplat aici, de la momentul în care a fost convocat Biroul Federal şi pînă la revocarea mea, este nul de drept. Este o mascaradă cu oameni care au încercat să creeze haos", a declarat după şedinţă Obreja.

Baku: "AIBA a anunţat că dacă verdictul TAS îi va fi favorabil, atunci va fi de acord cu afilierea unei noi federaţii române, dacă aceasta se va înfiinţa", a afirmat oficialul României la congresul AIBA.

Bucureşti: Adunarea Generală a mai decis ca prerogativele preşedintelui să fie preluate de către vicepreşedintele Fănel Trandafir şi a revocat suspendarea lui Vasile Cîtea. "Luni voi merge la ANST şi voi înregistra procesul verbal, după care voi merge la federaţie, unde voi cere ştampila şi biroul. Dacă Obreja se va împotrivi, îl voi acţiona în justiţie. Avocaţii sînt deja pregătiţi", a declarat Trandafir.

28 octombrie este data în care Rudel Obreja a convocat Adunarea Generală de alegeri

10 zile au mai rămas pînă cînd TAS se va pronunţa în speţa FRB-AIBA

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
martiniuc
martiniuc  •  26 Septembrie 2011, 00:32

POATE VRETI SA SPUNETI CA OBREJA ESTE UN SFANT. DACA DORITI VA POT DA DATE BDEMNE DE UN ROMAN "HORROR" IN LEGATURA CU ACTIVITATILE "SFINTE ALE LUI OBREJA.

benzina
benzina  •  25 Septembrie 2011, 09:19

FANEL TRANDAFIR alis CIMINO este cel mai mare INTERLOP din Craiova...Cine conduce boxul romanesc?!

ciocaneanu
ciocaneanu  •  25 Septembrie 2011, 09:11

Obreja se comporta ca Mititelu: interesele si orgoliile personale sint mai presus de interesele obstesti! De-asta moare paduchele! Romanii sint un popor de sefi!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează