SPORTURI  »  BOX  »  EVENIMENT

Stadionul Steaua poate găzdui meciul de box al lui Lucian Bute!

Articol de - Publicat joi, 25 martie 2010 00:00

Federaţia Română de Box e pregătită de spectacol. Astăzi, preşedintele Rudel Obreja a anunţat că se află în negocieri avansate pentru organizarea galei în care va boxa Lucian Bute, atunci cînd îşi va pune în joc centura.

"La sfîşitul lunii iunie sîntem foarte aproape să aduncem meciul lui Bute în România. Am vorbit cu Lucian şi s-a arătat mai mult decît entuziasmat, de idee. Va fi un meci în care îşi va apăra titlul mondial sau va lupta pentru unificarea centurilor. Depindem foarte mult de finanţarea pe care o vom primi. Dacă meciul va avea loc în România, atunci acesta se va disputa pe un stadion. Cineva mi-a propus să boxeze pe stadionul Steaua, eu venisem cu ideea stadionului din Cotroceni", a spus Obreja.

Obreja a spus că ideea ca meciul să aibă pe loc pe un stadion i-a venit uitîndu-se la meciurile lui Klitschko sau Pacquaio: "Ne-am inspirat de la Pacquaio care a avut meci pe stadionul echipei Dallas Cowboys şi de la ucraineanul Klitschko care a luptat pe stadionul echipei Fortuna Dusseldorf în faţa a 51.000 de spectatori".

Referitor la meciul din 17 aprilie, de la Montreal, în care Lucian îşi va pune titlul în joc contra boxerului Edison Miranda, organizatorii au anunţat că s-au vândut aproximativ 15.000 de bilete.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  25 Martie 2010, 22:35

gazdaui? sunteti patetici.. stadionul steaua poate "gazdaui" meciul lui bute...

forumer
forumer  •  25 Martie 2010, 19:37

O idee foarte buna! Te asteptam, Luciane!

 •  25 Martie 2010, 18:48

normal,e singurul stadion din bucuresti la standarde europene,doar steaua e o echipa europeana cu titluri europene in vitrina,nu?ar fi foarte normal sa se joace acolo,e un stadion cunoscut in europa,iar cu privire la suporteri steaua are cei mai multi din tara,ca nu sunt pe stadion,asta e ca asa vrea becali,STEAUA e cea mai iubita echipa din tara si cea mai cunoscuta peste hotare,e scrisa cu litere de aur in cartea campionilor europeni,pe cind si dinamo?la pastile cailor,nu e de voi asa ceva.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează