SPORTURI  »  BOX  »  LUPTĂ

Tyson Fury îl atacă suburban pe Cristi Ciocan: „E un vagabond român care se uită cruciş”

Articol de - Publicat sambata, 28 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 februarie 2015 22:56

Meciul e în direct pe Digi2, de la ora 22:15, şi contează pentru titlul WBO International la categoria grea.

Tyson Fury l-a atacat golăneşte pe Cristi Ciocan după conferinţa de presă premergătoare meciului de sîmbătă seara. Abordat de un reporter al canalului online IFLTv, Fury, afişînd un aer de superioritate, l-a bălăcărit cu zîmbetul pe buze pe Ciocan, inspirat probabil şi de serialul "Vin românii", produs şi difuzat de Channel 4, în care românii ajunşi în Anglia sînt prezentaţi drept ultimii oameni din Regatul Unit.

"Sincer să fiu, nu prea mă interesează Ciocan. Îl las în pace cu tot cu încrederea despre care vorbeşte mereu. Dacă nu-l bat, mă duc unde văd cu ochii. O să-i dau un KO clar. E un vagabond român care nu vorbeşte engleza şi nu obişnuieşte să mă privească. Se uită cruciş, iar locul său ar fi mai degrabă în zona rezervată celor cu handicap, nu într-un ring de box alături de mine. E greu să fii motivat cînd ai de-a face cu un idiot ca ăsta. Conferinţa de presă a fost îngrozitoare... plictisitoare, n-a existat nici o motivaţie pentru că e greu să-i spui ceva cuiva dacă nu pricepe ce-i zici. Probabil că aş fi putut să mă uit la el şi să-i spun orice «Esti un idiot. Ratatule! Mulţumesc. Salut. Eşti băiat bun». E o nebunie..."

Fiu de puşcăriaş
Ciocan, care este vorbitor de germană, a avut translator la amintita conferinţă de presă care pentru Fury a fost plictisitoare. Fury, 26 de ani, este ţigan irlandez născut într-o localitate apropiată de Manchester. Bunicii săi au fost ţigani nomazi sau travellers cum li se spune în Anglia.

A căpătat prenumele de Tyson pentru că tatăl sau a fost un fan al lui Mike Tyson. Fury senior a fost eliberat din puşcărie la începutul lui februarie 2015 şi va asista după multă vreme la un meci al fiului său. John "Gypsy" Fury a fost condamnat la 11 ani de puşcărie, din care a executat 4, pentru că i-a scos ochiul unui bărbat pe care l-a bătut pînă l-a umplut de sînge în plină stradă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
brancusi
brancusi  •  01 Martie 2015, 11:55
Postat de belzebut1683 pe 01 Martie 2015, 01:11

Nu putem spune ca englezii sunt foarte capabili dar cum sunt ei (mai prostuti asa) sunt inaintea noastra cu cel putin 50 de ani si se indeparteaza pe zi ce trece!

Adevarat,dar este o alta discutie,care are alte coordonate.Apreciez sincer ca ai fost civilizat!

brancusi
brancusi  •  01 Martie 2015, 11:53
Postat de talpaiadului pe 01 Martie 2015, 04:27

Si de la noi cine a marcat omenirea, Brancusi? Esti penibil.

Chiar si el,aia de dincolo l-au intitulat "Patriarhul sculpturii moderne"...Oricum,esti atat de ignorant incat nu meriti vreun raspuns,ramai la niste chipsuri si o bere draft...

talpaiadului
talpaiadului  •  01 Martie 2015, 04:27
Postat de brancusi pe 28 Februarie 2015, 23:19

Singurii englezi care chiar au marcat omenirea sunt Shakespeare si Newton,desi tie ti s-ar potrivi Darwin!Cam putin pentru o natie care a supt secole intregi de la altii...

Si de la noi cine a marcat omenirea, Brancusi? Esti penibil.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează