SPORTURI  »  BOX  »  MAYWEATHER VS. PACQUIAO

Victimă sau agresor? » Partea întunecată a lui Floyd Mayweather

Articol de - Publicat marti, 28 aprilie 2015 00:00

Americanul susţine că presa din ţara sa joacă prea mult pe cartea violenţei sale faţă de femei, discreditîndu-l.

Unul dintre motivele pentru care Floyd Mayweather s-a arătat rezervat şi retras la ultima întîlnire cu presa dinaintea meciului cu Manny Pacquiao ar putea fi faptul că ziariştii, mai ales cei din ţara sa, vorbesc foarte mult în ultima vreme despre "partea întunecată a poveştii vieţii sale, formată din pasiunea pentru luxul extrem şi înclinaţia de a abuza femei".

Cel mai grav incident din trecutul lui Mayweather este cel care, de altfel, s-a şi soldat cu acuzaţia de violenţă domestică şi lovituri din partea fostei sale soţii, Josie Harris, mama a trei dintre cei patru copii ai pugilistului.

Se întîmpla în 2012, pe cînd Mayweather avea 35 de ani. Cu acea ocazie, el şi-a petrecut trei luni într-o închisoare din statul Nevada.

"Nu există poze"

Mayweather însă, se consideră mai degrabă o victimă şi a răspuns ziariştilor de la ESPN, cei pe care îi crede principalii vinovaţi de expunerea negativă: "Dacă aş fi făcut ceea ce susţin ei că am făcut, că am bătut o femeie, că am călcat o femeie în picioare, ar fi apărut dovezi. Totuşi sînt Floyd Mayweather, ar fi apărut nişte fotografii. Cu toate acestea, nu există nimic, nici măcar o poză".

În meciul de la începutul lunii mai, Floyd Mayweather va pune în joc centurile WBA, WBC şi The Ring, iar Manny Pacquiao aduce centura WBO, la categoria semimjlocie.

Meciul poate fi urmărit în direct, de la ora 4:00, în noaptea de sîmbătă spre duminică, Pro TV, Dolce Sport. LiveTEXT, VIDEO şi FOTO pe GSP.ro

"Nu i-aş da lui Mayweather nici un ban. Ar fi trebuit să fie exclus pe viaţă din sport acum doi ani sau cinci ani sau zece ani. Nu voi promova, nu voi urmări şi nici nu voi prezenta meciul lui Mayweather. Îl voi boicota. Şi vă invit să faceţi la fel."
Keith Olbermann, jurnalist ESPN

400 de milioanede dolari va genera, cel mai probabil, meciul dintre Mayweather şi Pacquiao, de la Las Vegas

7 incidentede violenţă împotriva femeilor a avut Mayweather în ultimii 14 ani, potrivit plîngerilor la poliţie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează