SPORTURI  »  BOX  »  MAYWEATHER VS. MAIDANA

Victorie controversată » Floyd Mayweather l-a învins Marcos Maidana, dar argentinianul se revoltă: "Mă simt furat!"

Foto: CBS
Foto: CBS

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 04 mai 2014 12:14

Floyd Mayweather, campion mondial WBC, a cîştigat meciul cu Marcos Maidana, cîştigînd titlul WBA la categoria supermijlocie. Decizia a fost însă una contestată de adversarul său, dar şi de publicul din Las Vegas.

Mayweather a avut parte de o confruntare extrem de dificilă în faţa lui Maidana. S-a impus la puncte, doi dintre arbitri acordîndu-i victoria, 117-111 şi 116-112, în timp ce un al treilea a văzut o remiză, 114-114. Cei 16.268 de fani prezenţi pe MGM Arena au fluierat verdictul anunţat.

Argentinianul l-a luat tare pe Mayweather încă din primele runde. "Alţi boxeri l-au respectat prea mult şi n-au intrat la luptă cu el", şi-a explicat tactica Maidana, care a fost încurajat permanent de suporteri. Floyd a reuşit însă să echilibreze partida, care părea că se va termina cu o remiză.

"Mă simt furat. Nu m-a rănit cu nici un pumn, n-a fost dur. Am crezut că am cîştigat meciul. Trebuie să ne luptăm din nou pentru că am simţit că azi meritam să cîştig", a spus Maidana după meci. "Dacă aveam mănuşile mele l-aş fi pus jos", a continuat argentinianul, amintind de episodul dinaintea partidei, cînd Mayweather n-a fost de acord ca Maidana să boxeze cu mănuşile pe care le folosea de obicei.

Mayweather a lăsat să se înţeleagă că e de acord cu o nouă confruntare: "Dacă fanii vor să mai vadă încă o dată acest meci, atunci hai să o facem".

46 de victorii are Mayweather la profesionişti din tot atîtea partide

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (16)
hristac
hristac  •  08 Mai 2014, 08:49

a invins pe bune... e dat naibii,chiar si garda lui ciudata si felurile in care ataca sunt ciudate dar este un mare campion

dash.berlin
dash.berlin  •  07 Mai 2014, 23:51
Postat de dash.berlin pe 07 Mai 2014, 23:51

Mayweather e mare...un tarent urias....

* talent .

dash.berlin
dash.berlin  •  07 Mai 2014, 23:51

Mayweather e mare...un tarent urias....

Vezi toate comentariile (16)
Comentează