SPORTURI  »  BOX  »  ATAC ARMAT

VIDEO Imagini șocante » Un mort și doi răniți după un atac armat la cîntarul oficial » Unul dintre pugiliști s-a salvat în ultima clipă!

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2016 21:11

Un atac armat a avut loc vineri la un hotel care găzduia cîntarul oficial al unei gale de box din Dublin. Cel puțin o persoană a decedat și două au fost rănite.

Atacatorii au pătruns pur și simplu în sală cu puști de asalt AK-47 și au început să tragă la nimereală. Pînă la redactarea acestui articol, atacatorii n-au fost identificați.

În momentul respectiv avea loc cîntarul oficial al unei gale de box, iar unul dintre pugiliști abia se dăduse jos de pe cîntar. Imediat cum și-a dat seama ce se întîmplă, acesta a luat-o la fugă, reușind să scape nevătămat.

Pe înregistrarea de mai jos, care este cu adevărat șocantă, se aude vocea unei fetițe care îi cere tatălui s-o ajute.

ATENȚIE, IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
849532438446774
Robert Bardita  •  06 Februarie 2016, 10:05

Am lucrat de multe ori security acolo la gale de box bine ca nam fost acolo la usa, oricum totul e de la droguri. Cei care au fost impuscati au omorat si ei unul din banda rivala in Spania si asta a fost razbunarea. Nu sa tras la numeareala, au fost doi unul imbracati in politist si unul in femeie dupa ce a fost omorata tinta au plecat linistit nu aveau nimic cu oamenii, nu poate fi comparat cu atacul din Paris

ortega
ortega  •  06 Februarie 2016, 08:28

Dacă-l cântăreau pe Duckadam , era un mort ... Cântarul ...

kilimanjaro
kilimanjaro  •  06 Februarie 2016, 08:27

Gata m-am emotionat ... :) Frumoasa cladire intradevar.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează