SPORTURI  »  BOX  »  BUTE - JOHNSON, DUMINICĂ, ORA 4.00, ÎN DIRECT PE THE MONEY CHANNEL

VIDEO La antrenamente Johnson l-a băgat în corzi pe Bute. Ce va fi diseară?

Bute pregateste meciul cu Johnson
Bute pregateste meciul cu Johnson

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 05 noiembrie 2011 11:21

Lucian Bute urcă la noapte în ring în faţa lui Glen Johnson, un jamaican puternic, cu o carieră de 18 ani în boxul profesionist, pentru a-şi apăra centura de campion mondial IBF.

Specialiştii spun că Johnson este cel mai dificil adversar de pînă acum al lui Bute. În urmă cu cîteva zile, în direct la Radio GSP, Lucian ştia exact ce are de făcut în ring: "Trebuie să-i blochez dreapta lui Johnson, altfel va fi o seară grea şi lungă!"

Puternic, agil şi extrem de agresiv, jamaicanul i-a fost sparring partner lui Bute în vara acestui an, atunci cînd l-a cam băgat în corzi. VIDEO MAI JOS. În seara asta ce va fi?

Partida dintre Bute şi Johnson va fi transmisă duminică, de la ora 4.00, de The Money Channel şi liveTEXT pe GSP.RO


Sportivul român a declarat deja că nu se gîndeşte decît la victorie şi că duminică va fi "un război" total.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (16)
spivak
spivak  •  05 Noiembrie 2011, 23:10

Johnson e prea bătrân pentru Bute.

rebbelul
rebbelul  •  05 Noiembrie 2011, 19:52
Postat de donk4ever777 pe 05 Noiembrie 2011, 12:41

rebbelul asta e dat draq,pe bune....asta stie box,nu gluma,bine ca nu suntem toti romanii ca si el ca ne lua draqu

Mi-am dat si eu cu umila-mi parere, din ce am citit pe la altii care se pricep mai bine, m-am mai uitat si la ceva clasamente si ghici... asta ce cel mai bine clasat in primii 10 ai categoriei care e si disponibil pentru a lupta. Restul ori au meci programat, ori au refuzat sa lupte pe motiv ca 3 milioane ar fi prea putin... Imi cer scuze daca te-am jignit spunandu-mi parerea!

sandmann
sandmann  •  05 Noiembrie 2011, 19:25

@donking, stiu ca iti este greu sa intelegi, si in ciuda a ce iti spun mereu "vocile" trebuie sa ai incredere, noi fanii boxului nu suntem dusmanii tai, nu iti vrem raul. Stiu ca suferi enorm , se citeste asta din ce scrii pe aici, si sincer imi este foarte mila de tine , cu siguranta ai suferit enorm , se vede ca esti traumatizat , probabil ai fost sau inca mai esti abuzat dar toate astea nu o sa se schimbe decat daca accepti sa primesti ajutor specializat. Primul pas e sa accepti ca ai nevoie de ajutor si ca nimeni nu iti vrea raul. eu sunt convins ca nu e vina ta ca esti in situatia asta si ca mai poti inca sa te faci bine.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează