SPORTURI  »  BOX  »  BOX

VIDEO Şi bătut, şi reţinut! » După palma dată lui Klitschko, Chisora s-a bătut şi cu Haye

Derek Chisora (stînga) primind un pumn direct în faţă de la David Haye.
Derek Chisora (stînga) primind un pumn direct în faţă de la David Haye.

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 20 februarie 2012 11:08

După ce a pierdut în ring în faţa lui Vitali Klitciko, Dereck Chisora s-a enervat şi l-a lovit pe fostul campion David Heye.

Circul creat înaintea meciului dintre Vitali Kliciko şi Derek Chisora a continuat şi după ce ringul din Munchen s-a golit. Chisora l-a scuipat în ziua cîntarului pe fratele adversarului său, Vladimir Kliciko, sîmbătă seara a pierdut confruntarea cu Vitali, la puncte, după un meci de 12 reprize, după care, la conferinţa de presă şi-a vărsat nervii pe compatriotul său, fostul campion mondial David Heye.

Replici dure şi pumni
Potrivit presei britanice, scandalul a început atunci cînd Heye, în calitate de reprezentant al unei echipe de televiziune, a tot intervenit în timpul declaraţiilor:

Chisora: Taci. David Haye este o ruşine, Sky Sports nu mai are Box Office din cauza lui David Haye. Îţi voi da două palme pentru asta. Dacă Haye este un luptător, ar trebui să se lupte cu mine.

Haye: Ai pierdut trei meciuri consecutiv.

Chisora: Să ne batem. (...)

Haye: Ai piedut ultimele trei meciuri, te-a bătut Tyson Fury. Eşti un ratat.

Chisora: Spune-mi asta în faţă! Vin la tine, spune-mi asta în faţă!

Vezi mai jos VIDEO
cu momentul în care
Chisora si Haye
s-au luat la bătaie

În acel moment, Chisora s-a ridicat de pe scaun şi s-a apropiat de Haye, care se afla în celălalt capăt al camerei, iar cei doi s-au încăierat. La un moment dat, Haye a folosit în bătaie şi un trepied. În cele din urmă, cei doi au fost despărţiţi, iar Chisora a revenit în zona din care începuse să facă declaraţii. "Jur pe Dumnezeu, David, o să te împuşc. O să te împuşc. M-a lovit cu o sticlă. M-a lovit cu o sticlă", a urlat Chisora.

Oprit la aeroport
La cîteva ore după incidentul de la conferinţa de presă, Derek Chisora şi antrenorul acestuia au fost reţinuţi de poliţia din Munchen în timp ce se pregăteau să se urce în avionul spre Marea Britanie. Autorităţile vor să îl supună unui interogatoriu şi pe fostul campion David Haye, înainte ca acesta să părăsească Germania.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
cosminmcm
cosminmcm  •  20 Februarie 2012, 10:57

Trebuia sa urmariti si filmul inainte sa scrieti articolul. Haye ii aplica o combinatie lui Chisora, care nici nu a miscat, apoi l-a batut si pe antrenorul lui Chisora. Dupa parerea mea, bine le-a facut!

luis
luis  •  20 Februarie 2012, 09:09

PS Pentru a nu ramane mai prejos, Chisora e si Cishora. Da' numai in titlu! =))))))

luis
luis  •  20 Februarie 2012, 09:01

Stimata Mirela Neag, observ ca esti o persoana extrem de indecisa: - fostul campion mondial al greilor, ala de se lua Chisora la bataie cu el, e David Haye sau David Heye??? Heye ai scris doar de 2 ori, Haye de mai multe...adjudecat Haye! - nea' campionu' ucrainian e odata Klitschko. Apoi e Kliciko. Nu in ultimul rand, Vitali e si Klitciko. Macar, daca habar n-ai cine-s astia sau cum le zice de-acasa, macar fii consecventa....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close