SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Vitali Kliciko e primar! » Fostul pugilist a cîştigat alegerile pentru capitala Ucrainei

Articol de GSP - Publicat marti, 27 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 26 mai 2014 22:38

Vitali Kliciko (42 de ani), fostul campion mondial al greilor, a cîştigat alegerile desfăşurate duminică pentru funcţia de primar al oraşului Kiev.

Cel care nu a cunoscut înfrîngerea în ring şi care luptă în Ucraina pentru o perspectivă europeană a obţinut peste 53% din voturile exprimate duminică de cetăţenii din capitala ţării sale.

Kliciko s-a retras din cursa pentru preşedinţia Ucrainei pentru a-l susţine pe cel care a cîştigat aceste alegeri, miliardarul Petro Poroşenko, un magnat al ciocolatei.

Din poziţia de primar, Kliciko va gestiona o importantă parte a bugetului de stat şi va supraveghea colectarea taxelor de la cele mai importante companii din Ucraina.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
saramago
saramago  •  11 Iunie 2014, 15:01
Postat de nusu_d pe 29 Mai 2014, 04:49

Cum nu a cunoscut infrangerea in ring? Vitali Klitschko a fost invins de 2 ori in in cariera de catre Chris Bird si Lennox Lewis. Mai documentati-va!

Corecta informatia cu cele doua infrangeri suferite de Klitschko cel mare in ringul profesionist.

cfrclujole
cfrclujole  •  31 Mai 2014, 23:14

"Kliciko"....))) De unde le scoateti??.))

nusu_d
nusu_d  •  29 Mai 2014, 04:49

Cum nu a cunoscut infrangerea in ring? Vitali Klitschko a fost invins de 2 ori in in cariera de catre Chris Bird si Lennox Lewis. Mai documentati-va!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează