SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Vladimir Klitschko şi-a apărat centurile în faţa lui Peter

klitschko
klitschko

Articol de - Publicat duminica, 12 septembrie 2010 00:00

În această dimineaţă, la Frankfurt, ucraineanul Vladimir Klitschko l-a învins prin K.O. tehnic pe nigerianul Samuel Peter, reuşind să îşi apere centurile IBF, WBO şi IBO.

Deşi sportivul de culoare începuse mai curajos partida, avântul lui Peter s-a întrerupt brusc în runda a patra, când pe faţa nigerianului se observau deja urmele pumnilor lui Vladimir.

Mezinul familiei Klitschko a preluat iniţiativa şi a câştigat fiecare rundă din cele care au urmat, adversarul său remarcându-se doar prin încercări de a întrerupe desfăşurarea partidei prin îmbrăţişarea uriaşului ucrainean.

Samuel Peter a capotat în repriza a zecea, când Klitschko a lansat o serie nimicitoare care l-a pus la podea pe "Coşmarul nigerian".

Astfel, Vladimir a reuşit să îl învingă pentru a doua oară pe african, în faţa căruia câştigase şi în anul 2005.

foto: Reuters

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (6)
ligax
ligax  •  21 August 2011, 17:38

bine

alexpoli
alexpoli  •  12 Septembrie 2010, 15:20

care rus ? :))

karlsberg_vs_ursus
karlsberg_vs_ursus  •  12 Septembrie 2010, 15:09

Mai multe despre Muhammad Ali,vezi:"Muhammad Ali sau lupta impotriva saraciei si a razboiului",://blog.mysport.ro/karlsberg_vs_ursus/2007/07/

Vezi toate comentariile (6)
Comentează