SPORTURI  »  BOX  »  BUTE - FROCH, SÎMBĂTĂ NOAPTE, ORA 2.00, ÎN DIRECT PE MONEY CHANNEL

Zîmbiţi, vă rog! » Lucian Bute îşi păstrează tonul optimist înaintea luptei cu Froch

Bute şi-a asigurat prietenii apropiaţi: +2   FOTO
Bute şi-a asigurat prietenii apropiaţi: "Centura va rămîne la mine"

Articol de - Publicat vineri, 25 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 25 mai 2012 15:11

Lucian Bute a făcut, miercuri seară, o plimbare liniştită şi s-a relaxat aproape o oră alături de nişte prieteni-susţinători înfocaţi ai campionului.

Miercuri seară, Lucian Bute s-a antrenat într-o sală dintr-un cartier mărginaş, în Hyson Green Youth Club. S-a pregătit cu seriozitate şi cu chef, iar staff-ul său l-a înconjurat cu grijă, dar şi cu multe zîmbete, atmosfera destinzîndu-se pînă la urmă, firesc şi necesar.

Cu prietenii la bere

Seara, după ora 10, pugilistul român a ieşit la plimbare. Fără membrii din Team Bute şi fără însemne, ca să nu fie recunoscut pe străzile oraşului natal al adversarului său de sîmbătă. A ieşit alături de cîţiva prieteni, mai mult fani, veniţi din pasiune si dragoste de peste Ocean, din Canada şi Statele Unite ale Americii, nişte oameni reconfortanţi, ale căror voci s-au făcut auzite şi miercuri, la conferinţa de presă, încurajîndu-l pe favoritul lor.

CITEŞTE ŞI: Căminul de gheaţă » Cum arată sala în care Bute îşi va pune centura în joc în meciul cu Froch

A stat şi s-a uitat cum amicii lui au băut apă şi bere, iar el a stat deoparte. Bute mai avea două kilograme de pierdut pînă la ora 14:45 a zilei de azi (16:45 în România), cînd are loc cîntarul oficial.

Fără internet

În scurta plimbare, Bute a avut timp să se mire cît de rău merge Internetul în Anglia. "Nu pot să intru de multe ori nici pe mail", s-a plîns Bute. Îmbrăcat în trening, cu o şapcă pe cap, Lucian şi-a mai luat gîndul puţin de la meci, ascultînd poantele prietenilor şi rîzînd din toată inima de glumele lor. Mai mult ei au vorbit. El a tăcut şi a ascultat. Iar cînd vorbea, gîndul îi aluneca tot la lupta cu Froch. "Pînă la urmă cred că se vor umple 10.000 de locuri. Păi, 1.000 cred că vor fi numai să mă susţină pe mine", spunea el.

Ieşirea lui Bute a durat pînă aproape de ora 11:00, românul încercînd să stea treaz cît mai aproape şi după ora 12:00 noaptea, ora locală de începere a meciului cu Carl Froch.

Ieri, Lucian a continuat procesul de pierdere a surplusului de kilograme, dar a efectuat şi două antrenamente supervizate de tehnicianul Stephan Larouche, unul de dimineaţă, altul seara, la aceeaşi sală din acelaşi cartier un strop dubios.

INFO:

- 2,3 milioane de euro e bursa lui Bute pentru meciul cu Froch, englezul avînd cu 500.000 de euro mai puţin
- "Azi nu vorbesc, lăsaţi-mă în pace!", a fost singura reacţie a campionului mondial IBF, imediat după antrenamentul de ieri dimineaţă
- Bute va veni luni după-amiază în România, urmînd să rămînă acasă cel puţin două săptămîni
- Elena Aprozeanu, prietena lui Lucian Bute, e şi ea la Nottingham să asiste la meci. Spre deosebire de nevasta lui Froch, manechinul Rachel Cordingley, Elena urmăreşte în linişte disputele lui Lucian, şi nu strigă de pe marginea ringului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
id_valentin
id_valentin  •  25 Mai 2012, 09:50

Mult succes Bute...esti printre putinii care ne fac sa na simtim mandri ca suntem romania...

mario_san
mario_san  •  25 Mai 2012, 09:47

deja am emotii.Emotiile nu vin din incertitudienea victoriei ci din nerabdarea sa o castigi.Hai Bute, inchidei gura !

hofer
hofer  •  25 Mai 2012, 09:47

Dai in gura ca la coasa. Fii barbat Bute.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează