SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL FRANȚEI 2015, 4-26 IULIE, ETAPA 1: UTRECHT (ITT), 14KM

3 reacții după prima etapă din Turul Franței » Ce spun Contador, Cancellara și Nibali

Alberto Contador, foto: reuters
Alberto Contador, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iulie 2015 21:23

Rohan Dennis s-a impus în prima etapă din Turul Franței, un contratimp individual disputat în Utrecht, Olanda. Australianul de la BMC a fost urmat de Tony Martin și Fabian Cancellara pe podium. Iată 3 reacții după etapă:

1. Fabian Cancellara (trek)

"A fost o etapă foarte obositoare. Căldura a cerut mult de la noi, mai ales că am purtat căști de contratimp. Am făcut tot ce am putut, dar Rohan a fost cel mai bun. Am pierdut cîteva sutimi într-o curbă sau alta, dar nu a făcut diferența. A fost o cursă importantă pentru mine, pentru că nu am apucat să particip în clasice în acest an. Dar nu e nicio pierdere, am cîștigat destul la viața mea. Particip pentru a mă simți bine, iar Turul este lung. Vor mai fi etape în care mă pot lupta pentru victorie"

2. Alberto contador (Tinkoff-Saxo)

"Picioarele mele au fost bune, dar pulsul meu a fost foarte, foarte ridicat. Nu știu cît de mult a contat vîntul, dar a fost destul de puternic. Tactica mea a fost să abordez prima parte cu precauție și să forțez în a doua parte, dar nu s-a întîmplat asta. A ieșit un contratimp normal, cu ceilalți favoriți la doar cîteva secunde distanță, deci nu e nici o problemă. Mă pot gîndi în liniște la următoarea etapă"

3. Vincenzo Nibali (Astana)

"A fost destul de iritant. Cu o asemenea căldură, am avut uneori senzația că nu pot să respir cum trebuie. A fost important pentru mine să obțin un rezultat bun, fiindcă voiam ca mașina să fie bine plasată pentru etapele de pavate"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează