SPORTURI  »  CICLISM  »  CICLISM CROSS COUNTRY

Azi se evadează » Se dă startul în cel mai mare concurs pe două roţi: Prima Evadare!

Foto: Cătălin Negrilă
Foto: Cătălin Negrilă

Articol de - Publicat duminica, 11 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 10 mai 2014 23:07

Cel mai mare concurs pe două roţi din ţară, Prima Evadare, are loc astăzi, cu începere de la ora 10:00, între Academia de Poliţie Băneasa şi Snagov.

Ieri erau înscrişi în Prima Evadare peste 2.900 de participanţi, ciclişti profesionişti şi amatori, ceea ce înseamnă că recordul anului trecut a fost deja doborît. Traseul de 54 de kilometri îi va purta pe aceştia prin zonele împădurite şi pe drumurile cîmpeneşti din nordul Bucureştiului.

La Complexul Astoria din Snagov, la finiş, cei ce îşi încurajează favoriţii au acces gratuit, dar organizatorii au menţionat că numărul de locuri de parcare este limitat la 350.

Traseul este mai mult uscat pe prima parte, iar pe final au mai rămas şi nişte porţiuni cu bălţi, pentru mai multă distracţie.

Anul trecut, cîştigători au fost Lucian Logigan, la categoria profesionişti, şi Zsuzsa Gyurka, la feminin, unde concursul este Open. Cursa atrage sportivi din întreaga lume, anul acesta fiind prezenţi la start ciclişti din 29 de ţări.

24 de grade Celsius este prognoza meteo în zona Bucureşti-Băneasa la ora desfăşurării cursei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează