SPORTURI  »  CICLISM  »  CICLISM

Contador sfătuit de Guardiola: ”Să te baţi pînă la capăt!”

Contador pretinde că a fost pedepsit degeaba
Contador pretinde că a fost pedepsit degeaba

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2012 17:07

Josep Guardiola i-a transmis un mesaj de încurajare lui Alberto Contador, suspendat doi ani pentru dopaj. ”În acest caz, şi eu vorbesc un pic din experienţă, nu există decît o persoană care ştie exact ce s-a petrecut, şi aceasta este Alberto. Iar dacă el este cu adevărat nevinovat cum susţine în public şi în particular, atunci trebuie să se apere pînă la capăt, indiferent cît timp îi va lua. Adevărul iese întotdeauna la lumină”, a zis antrenorul Barcelonei.

Pep a trăit un moment asemănător pe cînd evolua în Italia, la Brescia. El a fost depistat pozitiv în 2001, la meciurile cu Piacenza şi Lazio, şi a fost suspendat patru luni, după ce iniţial fusese condamnat la 7 luni de închisoare. A susţinut însă mereu că este nevinovat şi a făcut recurs după recurs. Finalmente, i s-a dat dreptate. Era deja 2007. Se retrăsese de un an.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
ak47_killer
ak47_killer  •  08 Februarie 2012, 18:56

pep le luase in barate pe cele doua surori coca si cu ina invatase de la maradona da a scapat repede de ele bravo lui si cind timp 6 ani toti de gasesc vinovat si o singura instanta iti da dreptate dupa ce ti-ai retras si nu mai prezinti interes tind sa cred ca a fost vinovat prea shmekere sunt surorile astea si prea multi le adora. Prietenii stiu de ce

Vezi toate comentariile (1)
Comentează