SPORTURI  »  CICLISM  »  MILANO - SANREMO, 20 MARTIE

Lance Armstrong renunţă la Milano-Sanremo

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2010 00:00

Lance Armstrong nu va lua startul în Milano-Sanremo din cauza unei gastroenterite acute, dar va încrucişa săbiile cu Alberto Contador în Criterium International

Rutierul american a fost sfătuit de echipa medicală de la RadioShack să nu forţeze într-o competiţie de aproape 300 de kilometri, el cedîndu-i locul japonezului Fumiyuki Beppu. După ieşirea lui Lance Armstrong din peisaj, echipa RadioShack pentru cursa italiană este următoarea: Fumiyuki Beppu, Daryl Impey, Markel Irizar, Geoffroy Lequatre, Dmitriy Muravyev, Gregory Rast, Sébastien Rosseler şi Tomas Vaitkus.

Lance Armstrong va participa totuşi în Criterium International, între 27 şi 28 martie, acolo unde va da de spaniolul de la Astana, Alberto Contador. Este prima întîlnire dintre cei doi după Turul Franţei şi Lance va trebui să fie atent la o Astana foarte motivată. În altă ordine de idei, echipa lui Contador a anunţat că nu va participa în Paris-Roubaix, în condiţiile în care nu are niciun rutier care să se luptă pentru ierarhia generală într-un asemenea tip de competiţie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează