SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL FRANŢEI

Pereiro Sio: "Menchov şi Sastre sînt favoriţi, nu Evans"

Articol de - Publicat miercuri, 16 iulie 2008 00:00

În ciuda faptului că Alejandro Valverde a avut o etapă mizerabilă pe Hautacam, locotenentul său de încredere, Oscar Pereiro Sio îl atacă pe purtătorul tricoului galben, australianul Cadel Evans

 

Cîştigător prin ricoşeu al Turului Franţei 2006, după ce americanul Floyd Landis a fost descalificat pentru dopaj, Pereiro a fost ciclistul care a condus urmărirea spaniolului din Murcia în spatele grupului favoriţilor. La final, Oscar şi-a vărsat nervii pe favoritul principal la coroana finală: "Îi văd pe Menchov şi Sastre drept principali favoriţi. Sastre e în grafic, deşi nu are acel plus care face diferenţa între a cîştiga Turul sau nu. Cred că Menchov e mai bun, fiindcă s-a dovedit fără slăbiciuni. Cadel Evans e în coadă, fiindcă are o echipă slabă".

Orgoliul spaniolului de 30 de ani nu s-a astîmpărat pînă nu a făcut o balanţă clară: "Rabobank şi Silence sînt praf pe munte, nu au legătură cu echipele puternice. Cadel merge cît de cît, dar Menchov şi Sastre sînt peste".

Turul Franţei se reîntoarce astăzi, după pauza productivă din Pau, cu o etapă de 167.5 kilometri între Lannemezan şi Foix.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
 •  16 Iulie 2008, 14:19

bah vedeti k lau prins pe unu de la barloworld dopat..dati si voi uun articol,ceva

 •  16 Iulie 2008, 13:46

rabobank e praf k nu sunt in echipa gesink si dekker..si are dreptate menchov e favorit

Vezi toate comentariile (2)
Comentează