SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL FRANŢEI

TURUL SUFERINŢELOR » Turul Franţei îşi devorează participanţii

Sursa foto: cyclingnews.com +6   FOTO
Sursa foto: cyclingnews.com

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 11 iulie 2011 10:27

Şoselele foarte înguste, căldura sufocantă şi ploile rapide, maşinile de televiziune sau motocicletele cu fotografi sînt doar unele dintre motivele pe care cicliştii le invocă pentru un Tur al Franţei plini de accidente sîngeroase

După un Tur al Italiei zbuciumat de moartea lui Wouter Weylandt, plutonul nu are parte de linişte nici în Turul Franţei. Ciclişti importanţi au părăsit competiţia încă din prima săptămînă, în condiţiile în care nici măcar favoritul principal, Alberto Contador, nu s-a putut opune ghinionului. Rînd pe rînd, oameni precum Tom Boonen, Alexander Vinokourov, Brandley Wiggins, Chris Horner sau Jurgen Van den Broeck au fost nevoiţi să se retragă din Marea Buclă. GSP îţi oferă cîteva imagini cu infernul din acest an.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
s0bieski
s0bieski  •  11 Iulie 2011, 14:11
Postat de paiazze pe 11 Iulie 2011, 11:30

Niste stiri despre etape, castigatori etc. ar fi fost prea banale, nu? Nu ca m-ar interesa Turul Frantei, dimpotriva, dar ca idee, ca doar sunteti ziar de sport... Ma rog, teoretic.

Să ştii ca este o cronică a etapei în fiecare zi pe GSP, chiar plină de informaţii despre cursă, căştigători, purtătorul fiecărui tricou... Oricum, astăzi e pauză în Tour.

paiazze
paiazze  •  11 Iulie 2011, 11:30

Niste stiri despre etape, castigatori etc. ar fi fost prea banale, nu? Nu ca m-ar interesa Turul Frantei, dimpotriva, dar ca idee, ca doar sunteti ziar de sport... Ma rog, teoretic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează