SPORTURI  »  CICLISM  »  VUELTA

VIDEO Evenimente reprobabile în Vuelta! Doi ciclişti s-au luat la bătaie în timpul cursei şi au fost excluşi!

captura: mundodeportivo
captura: mundodeportivo

Articol de GSP - Publicat marti, 09 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 septembrie 2014 12:01

Ieri a avut loc un moment şocant în Vuelta, chiar în etapa regină a ediţiei din acest an. Doi ciclişti s-au luat la bătaie, iar pînă la finalul zilei au fost excluşi din cursă.

Gianluca Brambilla şi Ivan Rovny au împărţit pumni şi palme la mijlocul etapei de ieri spre şocul celorlalţi ciclişti aflaţi în preajma lor.

Incidentul nu a rămas fără urmări, oficialii anunţînd chiar în timpul ultimei căţărări că cei doi au fost excluşi din Vuelta.

Tot ieri, Alberto Contador s-a impus în cea mai tare etapă a ediţiei din acest an şi este ca şi cîştigător în Vuelta 2014.

Vezi VIDEO cu bătaia de ieri:

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
bucur_escu
bucur_escu  •  10 Septembrie 2014, 09:24

Foarte tare, nene...Vuelta e aproape pe sfarsite si cea mai tare stire pe care o considerati voi despre aceasta competitie e imbranceala dintre cei doi ciclisti. Bai, nene, baaaaaai...in Vuelta sunt cel putin doi mari artisti care fac spectacol, Alberto si Chris, iar voi ii vedeti pe doi ciclisti de pluton care se iau la harta ? Asta e tot ce puteti scrie despre Vuelta 2014 ? Despre Froome si Contador care fac specatcol desi au revenit dupa accidentarile din Turul Frantei, nu aveti nimic de zis ? Penibil...

shippou_chan
shippou_chan  •  10 Septembrie 2014, 00:54
Postat de kakasan pe 09 Septembrie 2014, 15:55

Nu il mai divinizati pe contador. E totusi un drogalau ca lance armstrong, dar mai putin talentat. La unii se vede dupa fata ca sunt prastie. Ciclismul nu are eroi. Eu sportiv care poate e exceptional nu poate castiga cateva etape la rand si sa fie curat. Asta doar prin conjunturi si noroc imens. In momentul de fata saxo si astana sunt singurele echipe formate din 99,9% perforati. Pe acolo au fost fratii shleck, pe la astana a fost contador, acum e nibli. Mai nou majka... Cred ca cel mai sincer dintre toti e quintana, care nu stie ce e cu el de castiga si se bucura ca un copil. Chiar daca e din patria drogatilor, e singurul care nu imi provoaca scarba si face si "performanta".

Quintana e și favoritul meu... chiar că e ca un copil... pentru el ciclismul chiar înseamnă o viață mai bună

mihrp
mihrp  •  09 Septembrie 2014, 17:59

Bai GSPistilor, clasamente nu dati ?!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează