SPORTURI  »  ALTELE  »  SĂRITURI CU SCHIURILE

Lambadskaia » Rusoaicele i-au susţinut într-un mod inedit pe băieţii din lotul lor în concursul de sărituri cu schiurile

Foto: Antonio Cioarek
Foto: Antonio Cioarek

Articol de - Publicat joi, 21 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 16 mai 2013 00:26

Fetele din lotul Rusiei de sărituri cu schiurile au făcut spectacol la concursul băieţilor: au dansat pe toate melodiile puse la staţie, de la Macarena şi Lambada la Gagnam Style.

Ruşii au terminat doar pe 7 la sărituri pe echipe - băieţi, însă colegele lor au fost campioane. La dans! Fahertdinova, Sutiakova şi Zakirova s-au zbînţuit minute în şir pe ritmurile puse la staţia de amplificare a bazei de la Rîşnov.

"Urmează antrenamentul oficial, aşa că ne-am gîndit să îl începem într-un mod plăcut. Nu e prima oară, înainte de fiecare eveniment obişnuim să facem asta, e ca un ritual. Ne ajută şi atmosfera, iubim staţiunea şi festivalul", s-a amuzat Kristina Zakirova.

La finalul probei băieţilor, aceştia au fost invitaţi să danseze Lambada, însă puştii s-au ruşinat şi au preferat să admire numărul micilor săritoare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  21 Februarie 2013, 01:47

te pui cu Vodka ?? ..))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează