SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MP LAS VEGAS

VIDEO + FOTO Ceremonie spectaculoasă înaintea primului Mare Premiu din Las Vegas după 40 de ani » Verstappen n-a fost impresionat: „Mă face să arăt ca un clovn”

Americanii au celebrat cu fast ceremonia de deschidere a marelui premiu de Formula 1, organizat în Las Vegas. Este prima cursă de Formula 1 organizată în metropola din statul Nevada după o pauză de 40 de ani. +18   FOTO
Americanii au celebrat cu fast ceremonia de deschidere a marelui premiu de Formula 1, organizat în Las Vegas. Este prima cursă de Formula 1 organizată în metropola din statul Nevada după o pauză de 40 de ani.

Articol de - Publicat joi, 16 noiembrie 2023 15:08 / Actualizat joi, 16 noiembrie 2023 15:51

Americanii au celebrat cu fast revenirea marelui premiu de Formula 1 în Las Vegas. Este prima cursă organizată în metropola din statul Nevada după o pauză de 40 de ani. 

  • Marele Premiu al Las Vegas e programat duminică, 19 noiembrie, de la ora 18:00, live pe GSP.ro

După o pauză de 40 de ani, Formula 1 revine în Las Vegas. Duminică, 19 octombrie, de la ora 18:00, ora României, are loc cursa din Statele Unite ale Americii. Iar americanii au inaugurat cu fast acest eveniment.

FOTO. Ceremonie spectaculoasă de deschidere la Marele Premiu din Formula 1 de la Las Vegas

Foto: Imago
Foto: Imago
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
+14 FOTO

A fost show de lumini în Las Vegas. Pe scena amplasată chiar pe circuit au urcat, pe rând, Keith Urban, solist australian, Andra Day, solistă americană, Blue Man Group, Bishop Briggs, cântăreață americană, celebrul DJ Steve Aoki și columbianul J Balvin,  iar atmosfera i-a încântat pe fanii prezenți la eveniment. 

A urmat un show spectaculos de artificii, lansate de pe acoperișurile a 3 clădiri diferite, construite una lângă alta. Mai apoi, pe scenă au urcat toți piloții care vor lua startul la cursă, iar aceștia au fost prezentați în fața fanilor. 

„A fost o săptămâna distractivă până acum, în special ziua de ieri (n.r. - miercuri), când am jucat golf. Toată lumea știe că îmi place acest sport. Să joci cu profesioniști este incredibil. Mi-a plăcut faptul că am câștigat. Am început săptămâna bine”, a declarat Carlos Sainz, pilotul Ferrari. 

„A fi treaz în Las Vegas e un sentiment unic. Știu că am spus în 2017 că ar fi frumos să avem o cursă și în Las Vegas și multă lume a muncit ca asta să devină realitate. Eu nu am făcut nimic. Știind că vom fi aici, 6 ani mai târziu, e un sentiment incredibil. Mă simt de parcă sunt într-un film”, a spus și Daniel Ricciardo, de la Alpha Tauri. 

„Am văzut cazinourile de aici de mii de ori. E incredibil să mă aflu aici. Am vorbit în ultimii ani despre cât de frumos ar fi să participăm la o cursă aici. E un loc incredibil care îți dă o anumită energie”, a adăugat englezul Lewis Hamilton, pilot Mercedes Benz. 

„Vreau doar să câștig. Nu voi face nimic diferit față de ce am făcut până acum. Dau totul încă de când mi-am început cariera îîn Formula 1”, a zis și Lando Norris, de la McLaren. 

Max Verstappen nu a fost impresionat de ceremonia de deschidere: „Faptul că trebuie să urc pe scenă mă face să arăt ca un clovn”

Max Verstappen, pilotul Red Bull, campion mondial en titre, nu a fost însă încântat de show-ul pus la cale de americani. Olandezul a declarat, potrivit Sky Sports: „Dacă ar fi după mine nici nu aș participa la astfel de evenimente. 

Nu spun că nu îmi place cum au cântat artiștii, ci faptul că trebuie să urc pe scenă. Mă face să arăt ca un clovn. Mie îmi place să mă concentrez pe partea sportivă a venirii aici. 

Nu apreciez anumite lucruri care au loc în Las Vegas. Știu că, în anumite locuri, sunt des întâlnite, dar vreau să spun că pe mine nu mă interesează”. 

Citește și: 

Alexander Zverev devine fanul numărul 1 al lui Daniil Medvedev, pe care l-a acuzat de „lipsă de fair play” la Monte Carlo » „Aș proceda la fel”, a replicat rusul

ABSOLUT FABULOS! U-BT Cluj continuă să scrie istorie în Eurocup » Cea mai mare victorie din istoria recentă a baschetului românesc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
flo388
flo388  •  16 Noiembrie 2023, 18:50

Vad ca multi sariti in sus ca octombrie noiembrie....dar de faptul ca cursa incepe la 8 dimineata si nu la 19 seara nu zice nimeni nimic?:)))

cobra
cobra  •  16 Noiembrie 2023, 18:18

***...După o pauză de 40 de ani, Formula 1 revine în Las Vegas. Duminică, 19 octombrie, de la ora 18:00, ora României,..." Trezeștete măi *** ..Lumea este in NOIEMBRIE!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cobra
cobra  •  16 Noiembrie 2023, 18:05

Măi dactilografule..***..După o pauză de 40 de ani, Formula 1 revine în Las Vegas. Duminică, 19 octombrie, de la ora 18:00, ora României,..." Trezeștete *** ..Lumea este in NOIEMBRIE!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close