SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MP MIAMI

Fernando Alonso se uita la TV în timpul cursei de la Miami: „Nu venea nimeni din spate, iar aici erau ecrane uriașe”

Fernando Alonso (41 de ani), pilotul celor de la Aston Martin, s-a apropiat, grație clasării pe locul 3 la Marele Premiu de la Miami (SUA), de o bornă impresionantă. 
Foto: Imago +22   FOTO
Fernando Alonso (41 de ani), pilotul celor de la Aston Martin, s-a apropiat, grație clasării pe locul 3 la Marele Premiu de la Miami (SUA), de o bornă impresionantă. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2023 18:33 / Actualizat luni, 08 mai 2023 19:24

Fernando Alonso (41 de ani), pilotul celor de la Aston Martin, s-a apropiat, grație clasării pe locul 3 la Marele Premiu de la Miami (SUA), de o bornă impresionantă.

Spaniolul a ajuns la 102 clasări pe podium în carieră, la numai una distanță de Kimi Raikkonen, care ocupă locul 5 în topul piloților cu cele mai multe curse terminate în primii 3 din istoria Formulei 1, scriu spaniolii de la Marca. 

Nimeni nu-l poate opri pe Max Verstappen! A câștigat Marele Premiu de la Miami, deși a plecat de pe 9 » Ploaie de vedete în Florida
MP DIN MIAMI
Nimeni nu-l poate opri pe Max Verstappen! A câștigat Marele Premiu de la Miami, deși a plecat de pe 9 » Ploaie de vedete în Florida

Fernando Alonso, un nou podium la Miami

Chiar dacă a terminat din nou pentru a patra oară pe locul 3 în acest sezon, spaniolul vrea mai mult: să câștige la Imola, Barcelona și Monaco: „Mașina mea este incredibilă. Mă așteptam să am parte de o concurență mai acerbă, dar nu s-a întâmplat asta.

M-am distrat. La început, eram puțin îngrijorat, pentru că am început cursa de pe partea mai puțin curată a pistei, dar m-am descurcat bine și am trecut în control. Nu sunt mulțumit. Începutul sezonului a fost incredibil, nu ne așteptam să încheiem de atâtea ori pe podium, dar acum vrem mai mult: să câștigăm la Imola, Barcelona și Monaco, în săptămânile viitoare.

Poate vom avea ocazia la Barcelona sau la Monaco”, a declarat Fernando Alonso, potrivit sursei citate anterior. 

Alonso se uita la TV în timpul cursei!

Ibericul a recunoscut că în timpul Marelui Premiu din Miami a avut timp să și urmărească imagini pe ecranele de lângă circuit: „A fost o cursă în care am fost singur pe circuit. Nu puteam să îi ajung pe piloții Red Bull, aveam un avans important față de cei din spate. 

Nu se întâmplă la toate cursele, dar aici era o zonă cu ecrane uriașe unde puteam să văd imagini. Îl mai vedeam pe Lance (n.r. - Stroll, colegul de la Aston Martin), dar nu știam pentru ce poziție se luptă”.

Citește și: 

Cine e actorul celebru alături de care a apărut Shakira la Formula 1! Imagini senzaționale: vedete în serie la circuit, de la Maria Sharapova la Elon Musk

„Îmi caut un soț” » Modelul care a atras toate privirile la Marele Premiu din Miami

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează