SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  TURNEUL PREOLIMPIC

Așteptați de Nadia » Gimnaștii și gimnastele s-au întors în țară

Nadia între lotul de gimnastică care a revenit din Brazilia // FOTO facebook
Nadia între lotul de gimnastică care a revenit din Brazilia // FOTO facebook

Articol de - Publicat joi, 21 aprilie 2016 00:00

Componenții echipelor care au participat la turneul de calificare de la Rio au sosit ieri în țară. Ei au fost așteptați la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă de Nadia Comăneci.

"Fetele merită așteptate chiar și când nu câștigă medalii!" a fost mesajul ei, unul postat pe pagina de Facebook a lotului național. Niciuna dintre fete nu a vorbit cu presa.

Marian Drăgulescu și președintele FRG, Adrian Stoica, au oferit declarații. ''Asta e tot ce s-a putut. Normal că am plecat cu gândul să ne calificăm cu echipa, în formulă completă. Dar atât am reușit să facem. Am făcut un concurs destul de bun, dar din păcate trebuie să muncim mai mult. Ceilalți au meritat calificarea, sunt clar mai buni decât noi, dar mai departe vom vedea", a spus Drăgulescu pentru DigiSport.

''Sigur că este un dezastru, fără doar și poate. Dar dezastrul trebuie cântărit, analizat și văzut ce se poate face în continuare. Fără Larisa și Jurcă era previzibil. Chiar am și spus că mergem la un concurs cu handicap. Și handicapul a însemnat cel puțin 3 puncte'', a spus președintele FRG.

România va fi reprezentată la JO de la Rio de Marian Drăgulescu și de un gimnast nominalizat de FRG. La feminin va fi prezentă o singură gimnastă. Va fi Larisa Iordache sau Cătălina Ponor? ''Pe amândouă le-aș vrea. Rugămintea este să nu-mi cereți să vă dau acum și echipa, pentru că nu o dau eu'', a spus Adrian Stoica.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
miklosih
miklosih  •  21 Aprilie 2016, 11:34

stam ca prostii si ne plangem de mila , asta stim cel mai bine sa facem. De unde sa apara rezultate daca nu avem antrenori tineri bine pregatiti, si de unde ma rog sa-i avem ca doar nu apar asa din copaci. Avem o caruta de foste medialiate olimpice , mondiale care chiar sunt antrenoare la copii pe bani de nimic (Amanar , Milosovici etc ) Pai trimite-le frate la specializari in China SUA , platestestele regeste ( sa fie si motivate ) , nu placa prafuita ca si ele trebuie sa dea tarii ...bla bla bla ) si in cativa ani POATE vom avea din nou rezultate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează