SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  RADIO.GSP.RO

Drăgulescu la Radio.GSP.RO: "Prea puţin copii vin la gimnastică, voi încerca să schimb acest lucru"

Marian Drăgulescu
Marian Drăgulescu

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 01 septembrie 2011 14:00

Gimnastul stelist Marian Drăgulescu a vorbit în direct la Radio GSP despre problemele pe care le-a înfruntat la fostul său club, Dinamo, dar şi despre planurile sale de viitor.

...despre banii pe care îi are de primit de la Dinamo: "Am primit numai 10 la sută din banii care ni se cuveneau după participarea la Jocurile Olimpice de la Beijing. Şi aceştia i-am primit din partea lui Dinamo după trei ani.

...despre obiectivul său la JO: "Mă pregătesc pentru medalia de aur la sol şi la sărituri. Mai sper la o medalie şi la individual compus, şi cu echipa. Măcar să iau medalia care îmi lipseşte: aurul olimpic. Primesc foarte multe felicitări, pe stradă cînd merg sau indiferent unde mă aflu"

...despre planurile sale de viitor: "În ultimul timp parcă lumea se uită mai mult la gimnastică. Îmi place ceea ce fac, îmi place să şi antrenez, aş vrea să fac şi mai mult. Mi-aş dori să fiu un fel de manager pentru gimnaşti, un fel de impresar. Mi-ar plăcea să existe campionate pe echipe în Europa, mi-ar plăcea să aduc bani în acest sport. Nu sînt bani în gimnastică, dar eu voi încerca să schimb această situaţie. Prea puţin copii vin la gimnastică, sper să schimb această mentalitate"

...despre trecerea la Steaua: "Din toate punctele de vedere, trecerea la Steaua este una foarte bună. După ce am reluat pregătirea m-am dus acolo. Am avut cîteva relaţii şi totul a decurs foarte repede. Am avut nişte discuţii cu comandantul clubului Steaua, domnul George Boroi, mi-a spus că e onoare să mă legitimeze. Şi pentru mine este o onoare să fiu la Steaua, nu am auzit colegi de-ai mei să se plîngă de acest club"

...despre contactul cu alte sporturi: "Am mai cochetat puţin cu înotul şi karate. La karate nu mi-a plăcut, mă ducea tata"

...despre medaliile cîştigate: "Am cîştigat peste 200 de medalii, nu ştiu exact numărul lor. Cîntăresc toate 1 kilogram, cred. Le-am tot schimbat locul, momentan le ţin printre nişte genţi. Aştept să le găsesc o nouă locaţie"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
montgomerry
montgomerry  •  01 Septembrie 2011, 16:14

Madam Lipa este groparul clubului Dinamo.In scurt timp,daca ramane la club madam,sportul va fi amintire,dar se va castiga din inchirierea spatiilor,ca de, e zona centrala,chiriile mari....profit asigurat.

cubdegheata
cubdegheata  •  01 Septembrie 2011, 14:32

Nu se duc chiar si cei care ar avea sanse sa faca treaba buna in acest sport prefera tot fotbalul unde se castiga de 100 de ori mai bine si este mai putina munca, trebuie sa iti placa extraordinar de mult gimnastica in ziua de azi si sa fi asigurat din punct de vedere financiar ca sa practici sportul asta de bunavoie. In alta ordine de idei clubul Dinamo si-a cam batut joc de Dragulescu..

rudel.obreja
rudel.obreja  •  01 Septembrie 2011, 14:23

Vin prea putini copii la gymnastica pentru ca: 1) sunt batuti de tigani in drum spre scoala 2) sunt batuti la scoala de tigani pentru ca "se dau smecheri "ca merg la sala 3) nimeni nu da doi bani sa-i ajute

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close