SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ » CAMPIONATE NAŢIONALE

Ghinion

Articol de - Publicat duminica, 29 iunie 2008 00:00

Sandra Izbaşa s-a accidentat la glezna dreaptă la încălzire.

Campioană europeană la sol în luna aprilie, în Franţa, Sandra Izbaşa a terminat concursul de ieri nu cu multe medalii la gît, aşa cum era normal, ci cu o accidentare la glezna dreaptă. După ce vineri, în concursul pe e­chipe, a obţinut cea mai mare notă, 16,325 la bîrnă, ieri ea s-a acciden­tat la încălzirea dinaintea finalei de la individual compus, la sărituri. La o aterizare Sandra a simţit o poc­nitură şi a părăsit sala din Ploieşti şchio­pătînd.

Înainte de concursul de la Ploieşti, antrenorul coordonator al lotului olimpic, Nicolae Forminte, spera să termine competiţia fără vreo sportivă accidentată. Din a doua zi însă, cea mai medaliată sportivă din actualul lot olimpic a plecat la spital pentru o ra­dio­grafie.

În 2006, la Euro­penele de la Amsterdam, San­dra a avut pro­ble­me la glezna stîngă. După acea accidentare ea a tras aproape un an, nereuşind să revină la o for­mă sportivă cît mai potrivită pentru gimnastică. La începutul anului, a avut probleme la spate, stînd pe ba­ră aproape 3 săp­tă­mîni. În a­pri­lie, Sandra Izbaşa a devenit cam­pioană europeană cu echipa şi la sol şi a cucerit argintul la bîrnă.

“Eu zic că nu este nimic serios. Nu prezenta semnele unei fracturi. Probabil a fost mai mult o sperietură. O să facă unele investigaţii la Bucureşti”
Nicolae Forminte antrenor lot olimpic

Între bac şi bîrnă

Steliana Nistor a devenit ieri cam­pioană naţională la individual com­pus şi la individual compus Open România. În finalele pe aparate na­ţionale, Steliana a cîştigat aurul la paralele, sărituri, la bîrnă ieşind pe locul trei, iar la sol pe poziţia a doua. Sibianca a ajuns vineri seară la Ploieşti după ce de dimineaţă a susţinut la Deva proba scrisă la limba şi literatura română în cadrul examenului de baca­lau­reat. “Mă simt un pic obosită, dar a fost bine per total”, a spus Steliana. Concur­sul de la Ploieşti continuă şi azi cu finalale pe apa­ra­te de la Open Ro­mânia 2008 înce­pînd cu ora 15:00, în direct pe TVR2.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează