SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATELE MONDIALE

Marian Drăgulescu: "Sînt dezamăgit. M-am obişnuit să nu vin fără medalie. După Olimpiadă mă retrag!"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 octombrie 2010 00:00

Marian Drăgulescu s-a declarat dezamăgit de evoluţiile pe care le-a avut în calificările de la Campionatele Mondiale de la Rotterdam, la finalul cărora nu a reuşit să acceadă în finalele pe aparate.

Sînt dezamăgit, pentru că la antrenamente, în special solul mi-a ieşit cap-coadă fără ratare. Dar una peste alta, am încercat să fac tot ce mi-a stat în putiinţă. Aşa e concursul, cîteodată ai o zi proastă. Mă bucur totuşi pentru echipă, putem să prindem finala de opt. Băieţii au mers extraordinar, mă bucur de ei şi cam asta a fost aici pentru mine. Nu am mai avut dureri, sînt dezamăgit, mai ales că m-am obişnuit ca de la atîtea competiţii să nu vin fără medalie. Viaţa merge mai departe,  am exerciţii cu dificultate mare, am şi unde să mai progresez, sănătos să fiu şi le voi face pe toate. Londra rămîne obiectivul meu, mă voi opri după Olimpiadă”, a declarat Marian Drăgulescu, dublu campion mondial, pentru romgym.ro.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
teo2605
teo2605  •  19 Octombrie 2010, 19:37

Nu e nimic Mariane! E doar un accident! La Londra vei arăta lumii valoarea ta! Mult succes în pregătire

Vezi toate comentariile (1)
Comentează