SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  ACCIDENTARE

Operată la genunchi » Diana Bulimar riscă să rateze Mondialele din toamnă

Diana Bulimar, obligată să facă o pauză forțată
Diana Bulimar, obligată să facă o pauză forțată

Articol de - Publicat marti, 09 iunie 2015 00:00

Diana Bulimar a suferit ieri o intervenţie chirurgicală la picior şi are şanse minime să participe la Mondialele din toamnă.

În timp ce Larisa Iordache se reface greu după problemele suferite la una din glezne, antrenorii lotului naţional de gimnastică feminină, Octavian Belu şi Mariana Bitang, au mai primit o lovitură. Diana Bulimar a fost nevoită să se opereze ieri la genunchiul drept, intervenţia chirurgicală find făcută la o clinică din Viena.

Gimnasta în vîrstă de 19 ani, medaliată cu bronz olimpic cu echipa la Londra 2012, a mai suportat o intervenţie chirurgicală la celălalt genunchi, cel stîng, în august 2014 fiind diagnosticată cu o boală genetică a oaselor care provoacă necroza rotulei.

Atunci, recuperarea sportivei a durat 9 luni, ceea ce înseamnă că sînt şanse minime ca ea să revină la timp în sala de antrenamente în perspectiva Campionatelor Mondiale din octombrie.

Competiţie la care România are ca obiectiv calificarea directă la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Doar primele 8 echipe clasate la CM obţin biletul olimpic pentru Brazilia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close