SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CE MASCULIN

Pereche de medalii

Articol de - Publicat luni, 12 mai 2008 00:00

Răzvan Şelariu şi Daniel Popescu au cucerit argint şi bronz în finalele pe aparate.

Pe echipe a fost bron­zul. În fi­na­lele pe apa­ra­­te de ieri au fost ar­gint şi bronz. Ziua spe­ci­aliş­ti­lor de la CE de la Lau­sanne s-a deschis ieri cu solul de argint al lui Răz­van Şelariu. Gimnastul a intrat în com­pe­ti­ţie al treilea şi pentru exerciţiul său fără greşeală a primit 15,650, punctaj care a fost depăşit doar de rusul Anton Goloţuţkov, cu 15,700. Pentru Răz­van aceasta a fost a pa­tra medalie europeană in­di­­viduală, după ce, în 2005, gim­nas­tul acum în vîrstă de 24 de ani se întorsese de la Debrecen cu dis­tincţii la indi­vi­dual compus, sărituri şi sol. Răzvan a mai concurat şi în finala de la sărituri, unde a ocupat locul 5.

Cel care a încheiat participarea României la competiţia din Elveţia a fost Daniel Popescu. Medaliat la CM de anul trecut la sărituri, Po­pes­cu nu urcase pe vreun podium eu­ro­pean individual pînă acum. Acest lucru s-a întîmplat ieri. Bronzul i-a fost adus românului de cele două evoluţii ale sale care au dus spre media de 16,350. Înaintea lui Daniel Popescu s-au clasat Leszek Blanik din Polonia şi Dimitri Kaspiarovici din Belarus. În finalele pe echipe a mai evoluat şi Flavius Koczi, care a fost aproape de podium, ocupînd poziţia a patra la cal cu mînere.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (6)
 •  15 Mai 2008, 15:46

Tin sa mentionez k doar Robert stanescu e dinamovist k doar el e bucurestean, restul pana sa vina la lot au lucrat la resita.Restul insemnand:Marian Dragulescu,Razvan Selariu,Daniel Popescu,Flavius Koczi,Cosmin Malita,Alin Jivan,Adrian Bucur

 •  13 Mai 2008, 10:11

da sunt legitmati la dinamo dar selariu,popescu si malita au fost formati la resita:D

 •  12 Mai 2008, 12:05

De pe site-ul F.R.Gimnastica 8. KOCZI Flavius CS Dinamo Bucuresti 11. POPESCU Cosmin CS Dinamo Bucuresti 12. POPESCU Ilie Daniel CS Dinamo Bucuresti 13. POTRA Dan Nicolae CS Dinamo Bucuresti 14. STANESCU George Robert CS Dinamo Bucuresti 15. SELARIU Razvan Dorin CS Dinamo Bucuresti 16. URSACHE Andrei CS Dinamo Bucuresti

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close