SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ AEROBICĂ

Recompense în ouă şi pui la ”Cupa Cetăţii” :D

Articol de - Publicat joi, 21 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 20 aprilie 2011 22:12

La "Cupa Cetăţii", concursul de gimnastică aerobică de la Deva, sportivii au primit, în loc de bani şi diplome, produse în natură

În apropierea Sărbătorilor de Paşte, unul dintre sponsorii "Cupei Cetăţii" de la Deva, Avis 3000, s-a gîndit să-i premieze pe micuţii gimnaşti cu ouă, vopsea de ouă şi pui. "Toţi cei 164 de concurenţi care au luat startul la competiţie au primit cîte 15 ouă, vopsea roşie, dar şi pui", a declarat Voichiţa Tebieş, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Gimnastică Hunedoara.

Nu e singura competiţie în care sportivii sînt recompensaţi cu altceva decît cu bani. La Memorialul "Nicolae Pufnei" de la Iaşi, la scrimă, sportivii primesc aparatură electrocasnică, de la frigidere, maşini de spălat rufe pînă la mixere şi uscătoare de păr. La fotbal, patronul de la Sportul Studenţesc, Vasile Şiman, şi-a premiat în anii trecuţi jucătorii cu paltoane!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează