SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  

S-a tunat?! » Sandra Izbaşa a apărut la evenimentul de la Buşteni cu buze voluminoase şi sprîncene îngroşate

Articol de - Publicat marti, 29 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 iulie 2014 22:33

Campioana olimpică de la Londra 2012 s-a retras din activitatea sportivă după Mondialele din 2013


De cînd s-a retras din activitatea competiţională, toamna trecută, Sandra Izbaşa a căutat să nu se mai expună public mai mult decît e obligată. Apariţia fostei gimnaste la evenimentul organizat vinerea trecută la Buşteni a fost însă una interesantă. Invitaţii primarului Emanoil Savin la inaugurarea Centrului de Tenis din Buşteni au remarcat o schimbare în înfăţişarea fostei gimnaste, care a primit distincţia de Cetăţean de Onoare al oraşului prahovean.

Sandra a apărut cu buze mai voluminoase decît în trecut, cu un aspect uşor vălurit specific celor modelate şi injectate cu silicon. Şi sprîncele campioanei olimpice, în vîrstă de 24 de ani, au devenit mult mai evidente prin mărime şi culoare, fiind evident faptul că şi le-a tatuat, metodă la care apelează din ce în ce mai multe femei pentru permanentizare.

De mai bine de un an, Sandra Izbaşa are o relaţie cu Andrei Bitang, fiul antrenoarei lotului olimpic de gimnastică feminină, Mariana Bitang.


Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (42)
idefics
idefics  •  30 Iulie 2014, 16:47

stimata dna. M Neag, daca imi amintesc bine Dvs sunteti jurnalist de investigatii, lucru care presupune un nivel ridicat de inteligenta si oamenii doresc sa asocieze inteligenta si cu integritatea profesionala. Faptul ca aduceti astfel de subiect in discutie, incercand sa cancanizati o sportiva foarte respectata in Romania este deplorabil. faptul ca o faceti si de pe platforma gsp este si mai trist. am dat ignore la articol dar apoi m-am gandit ca mai bine intru sa va spun ce parere am pt ca sper ca nu veti mai aborda astfel de subiecte si ca veti contribui la educarea publicului omitand subiectele care gen maruta, mona gheorghe, cacatos.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  30 Iulie 2014, 12:22

...de cand intra bitangul in ea....

madskills
madskills  •  30 Iulie 2014, 08:12
Postat de madskills pe 30 Iulie 2014, 08:07

Nu e vina ei. Intr-un fel si doamna ziarista e o "gimnasta". Numai ca in loc de diagonale, echere si tzukahare plasol, dumneai le face sub vreun birou, aterizand mereu in genunchi. E si asta un "talent". Altfel nu se explica cum o asemenea nulitate a ajuns sa scrie la ce era odata, cel mai mare cotidian sportiv din Romania. In afara de Andries, care si ea era pe aratura rau de tot la inceput de cariera, dar s-a dat repede pe brazda, duduile care scriu la acest ziar sunt de o penibilitate RARA. Si nu sunt misogin, mai ales ca si doamnele si-au dat cu parerea despre aceste "ziariste".

imi fac mea culpa cu privire la ce am zis. Am dat click sa vad cum arata doamna Mirela Neag, daca tot vorbeste de tunning la femei. Pai sincer, nici cel mai al dracu estetician nu o poate salva. Daca participa la emisiunea aia "pe muchie de cutit" in care femei obisnuite erau "reparate" si aranjate, dadea emisiunea faliment de la primul episod. Cucoana, te-ai uitat putin in oglinda?? Te roade invidia ca natura si-a batut joc de tine? Macar daca iti dadea minte daca infatisare nu. Pai Iszbasa daca nu doarme doua nopti si bea si se drogheaza, a 3a zi cand se trezeste tot nu e babau ca tine ! Scz ca iti facusem un compliment cand am isinuat cum te-ai angajat acolo.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close