SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  COSR

Vize de flotant » Octavian Belu şi Mariana Bitang şi-au luat în primire apartamentul de la Izvorani

Belu şi Bitang s-au cazat la hotelul de la Izvorani, acolo unde se află în cantonament lotul olimpic feminin
Belu şi Bitang s-au cazat la hotelul de la Izvorani, acolo unde se află în cantonament lotul olimpic feminin

Articol de - Publicat miercuri, 19 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 noiembrie 2014 20:46

Cei doi antrenori coordonatori ai lotului feminin de gimnastică nu mai fac zilnic naveta Bucureşti-Snagov


Lucrurile de la lotul feminin de gimnastică intră încet, încet în normalitate. Octavian Belu şi Mariana Bitang s-au cazat de luni la hotelul din baza olimpică de la Izvorani şi nu mai sînt nevoiţi să se întoarcă în fiecare zi la Bucureşti, aşa cum au procedat în ultima lună, de cînd au revenit la lot. "La solicitarea celor doi antrenori, Comitetul Olimpic Român a recondiţionat cîteva apartamente destinate lor şi gimnastelor", a declarat Ioan Dobrescu, secretarul general al COSR. Acesta a mărturisit că Belu şi Bitang au avut cîteva întîlniri cu Alin Petrache în care au discutat chestiuni legate de condiţiile de pregătire de la lot. "Preşedintele în persoană a verificat ca aceste solicitări să fie rezolvate. Au fost rezolvate şi unele probleme de la sala de antrenament şi urmează să fie achiziţionată şi aparatură. Toate aceste lucruri arată normalitate", a adăugat Ioan Dobrescu.

Pentru ca revenirea lui Belu şi Bitang la lotul olimpic să fie concretizată mai trebuie făcut un singur lucru. Ca FR Gimnastică să-i prezinte la Comisia Tehnică Olimpică a COSR ca noii antrenori coordonatori. "Este o formalitate şi acest lucru se va petrece la prima şedinţă a Comisiei", a spus secretarul general al forului olimpic român.

S-au întors, dar nu plecaseră!
În urmă cu două săptămîni, pe 3 noiembrie, Gazeta a anunţat revenirea la lot a celor doi antrenori. În aceeaşi zi, FRG, prin preşedintele Adrian Stoica, a confirmat ştirea, dar după două ore acesta a revenit cu un comunicat prin care a susţinut că Belu şi Bitang nu au plecat niciodată de la lot. Asta în condiţiile în care în luna septembrie, Mariana Bitang a anunţat public că ea şi Octavian Belu au demisionat de la lotul olimpic după Campionatele Europene. Adică din luna iunie.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  19 Noiembrie 2014, 20:50

Peste trei luni iar sa supara ca e prea frig la Izvorani si vor in Bucuresti !!!! Acum doi ani au plecat de la Izvorani, pe motiv ca sala nu e conforma pentru pregatire si au venit in sala Dinamo cu catel si purcel ! Acum e buna sala , s-a mai inaltat , s-a mai lungit ?! Un lucru nu recunosc : ca sunt depasiti din toate punctele de vedere ! Cand se intorc dupa evolutii mediocre dau vina pe aria restransa de selectie, cand castiga cateva medalii isi scot pe masa laudele desi antrenamentele sunt facute cu fetele de antrenorii de lot ! Niste oportunisti aroganti , de care au ramas amintirile !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează