SPORTURI  »  HANDBAL  »  GYOR

A lăsat antrenorul pentru masor! » Heidi Loke, cel mai bun pivot din lume, s-a cuplat cu un membru al staff-ului "naţionalei" Norvegiei

Articol de - Publicat joi, 22 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 21 august 2013 21:50

Dublă campioană olimpică, medaliată cu aur la Mondiale şi Europene, Heidi Loke schimbă şi bărbaţii precum podiumurile marilor competiţii. Jucătoarea de la Gyor, echipă cu care sezonul trecut a cîştigat Liga Campionilor, nu prea are noroc în dragoste.

După o primă căsnicie, din care a rezultat şi fiul său, Alexander (6 ani), Heidi a divorţat şi s-a cuplat cu fostul său antrenor de la Larvik, Karl Erik Bohn. A stat cu acesta mai bine de doi ani. Din cauza jucătoarei, Bohn a şi fost dat afară de la Larvik, exact în anul în care campioana Norvegiei cîştiga Liga Campionilor. Şefii săi au aflat că Bohn a asistat la negocierile handbalistei cu oficialii de la Gyor, la Viena, şi a fost pus pe liber.

L-a părăsit după ce a aflat că are leucemie
Heidi şi Karl s-au mutat în Ungaria. Erik Bohn a preluat campioana Ungariei, Gyor, dar şi "naţionala" Ungariei. În 2012 a jucat finala Ligii Campionilor, cu Gyor, şi a cîştigat cu Ungaria şi bronzul la Europenele din 2012. S-au despărţit însă în decembrie 2012, după ce Karl Erik Bohn a aflat că are leucemie. Indiferent cît a insistat tehnicianul, Loke nu a dat înapoi.

Cuplată cu un fost culturist
Loke, 30 de ani, şi-a găsit din nou dragostea în această vară. Televiziunea norvegiană a dezvăluit faptul că pivotul face cuplu cu masorul "naţionalei" Norvegiei, Bjorn V. Olsson. "Ne-am cunoscut prin handbal şi sîntem împreună de cîteva luni", a recunoscut Loke. Ei trăiesc însă separat, ea la Gyor, iar el la Oslo. Se văd cît de des au ocazia, Bjorn fiind cel care o vizitează ori de cîte ori poate. Bjorn şi-a dat demisia, din cîte se pare, din funcţia de masor al "naţionalei" Norvegiei. Iubitul lui Heidi a fost săritor în înălţime, dar a practicat şi culturismul, terminînd pe locul 7 la Mondialele din 2006.

Chimioterapie şi transplant de măduvă
Fostul tehnician al "naţionalei" Ungariei trece în aceste momente prin clipe foarte grele. După şedinţele de chimioterapie, starea sănătăţii sale nu s-a ameliorat. Federaţia ungară a anunţat, între timp, că l-a schimbat. Bohn a declarat în presa norvegiană că doctorii îi spuseseră iniţial că va fi supus unui transplant de măduvă osoasă. A fost anunţat apoi că va trebui să repete şedinţele de chimioterapie, urmînd a fi iar internat în spitalul din Tonsberg.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
razvyyc
razvyyc  •  22 August 2013, 20:57

Bai Ursescule, mi-ai sters de 2 ori postarea mea pe subiectul lesbienelor ca sa-ti faci tu articolul asta.... Jenant.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează