SPORTURI  »  HANDBAL  »  ACCIDENTARE

Absență de ultim moment înainte de CSM București - Gyor » S-a accidentat și va pierde duelul de foc din Ligă

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2018 21:47

Cu o săptămână înainte de debutul în Liga Campionilor, în 2018, CSM București și-a testat forțele în campionat. Vineri seara, în Sala Polivalentă, Danubius Galați a venit la București pentru meciul din etapa a 13-a a Ligii Naționale.

Dunărencele s-au chinuit însă din greu să ajungă la poarta campioanelor, care au câștigat duelul fără a se întrebuința prea mult. Antrenoarea Helle Tompsen a rulat tot lotul, dar au ieșit în evidență cei doi portari, Paula Ungureanu și Jelena Grubisici, plus extrema Majda Mehmedovici, care a fost golgeterul meciului cu 7 reușite. S-a terminat 26-12, după 15-5 la pauză!

Celelalte goluri ale campioanei au fost marcate de Neagu 4, Gullden 3, Frafjord 3, Jorgensen 3, Bazaliu 3, Niombla 1, Kurtovic 1 și Curea 1. Pentru Danubius, cele mai multe reușite au fost trecute în dreptul Iuliei Artean și Nicoletei Safta, câte 3.

CSM va mai juca și duminică, un meci de campionat, cu Unirea Slobozia, ora 20:00, tot la București, urmând ca apoi să pregătească debutul de foc din Sala Polivalentă, contra campioanei Europei, ETO Audi Gyor.

Amorim nu joacă la București

Și adversara CSM-ului a jucat tot vineri seara, în campionat. 3.200 de spectatori au asistat în "Audi Arena" la victoria lui Gyor în fața celor de la MTK Budapesta, 30-20.

Nora Mork 7 goluri și Anne Mette Hansen 5 reușite au fost principalele marcatoare. Gyor e doar pe locul 2 în întrecerea internă după ce a pierdut partida în fața rivalei din Budapesta, Ferencvaros.

Campioana Europei va veni la București fără Eduarda Amorim, care s-a accidentat destul de grav etapa trecută, cu Bekescsaba. Doctorul Gyorului a anunțat ieri că accidentarea la mână va necesita o pauză de cel puțin 6 săptămâni!

S-a refăcut în schimb daneza Anne Mette Hansen după accidentarea la spate care a făcut-o să rateze Campionatul Mondial din decembrie, anul trecut.

  • CSM București-Gyor se va juca vineri, de la ora 20:30, în Sala Polivalentă din București

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează