SPORTURI  »  HANDBAL  »  

Accidentată în partida cu Oltchim de la Vîlcea, Althaus nu poate juca două luni!

Articol de - Publicat marti, 23 februarie 2010 00:00

Anja Althaus, pivotul naţionalei Germaniei şi al campioanei Europei, Viborg, a ieşit accidentată de pe teren în minutul 47 al partidei cu Oltchim, dispuatată duminică, la Rm. Vîlcea şi cîştigată de campioana României, 27-26.

Althaus s-a lovit genunchi în genunchi cu Patricia Vizitiu şi nu a mai putut continua. Medicii danezi au suspus-o unui control medical şi au dat verdictul: Althaus nu va putea evolua următoarele două luni!


Althaus nu şi-a rupt ligamentele, dar cel mai probabil va trebui operată de menisc. Althaus va rata astfel următoarele trei partide din Liga Campionilor ale echipei sale între care şi returul cu Oltchim, de la Viborg, din 20 martie.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  23 Februarie 2010, 21:54
Postat de onlyone pe 23 Februarie 2010, 16:49

Cred ca nu ai idee despre ce vorbesti .. pai tu ai vazut-o pe Stanca cate coate si imbranceli isi ia? Este pivot si pivotul este cel mai faultat/bruscat om din echipa. Nu cred ca e cazul sa vorbesti aiurea despre ea.

Tu habar n-ai de prestatia porcusului Stanca - e o isterica fara margini.

onlyone
onlyone  •  23 Februarie 2010, 16:49
Postat de pe 23 Februarie 2010, 12:51

Hehe...Althaus e copila de mingi pe langa Stanca....a noastra plange si daca o atinge cineva cu o floare....apoi Gogarla,alta mare artista a terenurilor de handbal....Althaus mai are de ”crescut” pana sa ajunga la nivelul Stanca :)

Cred ca nu ai idee despre ce vorbesti .. pai tu ai vazut-o pe Stanca cate coate si imbranceli isi ia? Este pivot si pivotul este cel mai faultat/bruscat om din echipa. Nu cred ca e cazul sa vorbesti aiurea despre ea.

 •  23 Februarie 2010, 14:50

Ce-mi place cel mai mult e ca pana la campionatul mondial din 2005 nu prea multa lume placea acest sport magnific, care este cu 10 clase peste fotbalul jucat de ai nostri fotbalisti dragi. Dar, incet-incet, participand la mai multe campionate a crescut in ochii romanilor, spre bucuria jucatorilor de handbal, care au din ce in ce mai multi admiratori. Handbalul se indreapta spre niste culmi foarte mari!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează