SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM CONSTANŢA

Achiziţii spectaculoase » HCM Constanţa a adus trei jucători de top din străinătate

Articol de - Publicat sambata, 19 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 iulie 2014 22:35

După o vară agitată, în care a pierdut doi jucători de bază, Alexandru Csepreghi şi Bogdan Criciotoiu, HCM Constanţa s-a revanşat şi a făcut cîteva transferuri de top.

Campioana României a adus trei internaţionali străini, croatul Goran Bogunovici (inter stînga, de la deţinătoarea Ligii Campionilor, Flensburg), macedoneanul Nikola Kedzo (inter dreapta, de la Metalurg Skopje) şi muntenegreanul Mladen Rakcevici (pivot, de la AEK Atena).

"Am ales HCM Constanţa pentru că este cel mai bun club din România. Am avut oferte şi din Elveţia şi Germania, dar mi-am dorit o nouă provocare. Am mai fost în lotul Croaţiei, iar HCM mă poate ajuta să ajung din nou la prima reprezentativă", a explicat Bogunovici.

În plus, gruparea de pe Litoral a achiziţionat şi un internaţional de tineret, pivotul băimărean Florin Baican, şi le-a prelungit contractele interului macedonean Branislav Angelovski şi centrului sîrb Dalibor Cutura.

HCM Constanţa va participa, pe 6 şi 7 septembrie, la turneul preliminar de calificare în grupele principale ale Ligii Campionilor.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Iulie 2014, 16:02

interesant.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează