SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / CSM BUCUREȘTI-BUDUCNOST, AZI, ORA 19:00, DIGI 1, DOLCE 1

Acum să vă vedem! CSM București întîlnește azi campioana Europei, echipă pe care a învins-o de două ori, dar în jocuri amicale

Articol de - Publicat duminica, 01 noiembrie 2015 00:00

La primul său sezon în Europa, CSM București a început excelent.

Două victorii categorice pentru campioana României, dar și adversarele au fost unele mai degrabă modeste: MKS Lublin (33-21), Savehof IK (31-23). Momentul adevărului pentru trupa de cinci stele a campioanei României va fi meciul de azi, contra campioanei Europei.
Buducnost, echipa Cristinei Neagu, a Katerinei Bulatovici, a Draganei Cvijici, a cîștigat sezonul trecut Liga Campionilor după un parcurs aproape de perfecțiune. 17 victorii și doar două egaluri a înregistrat trupa muntenegreană în drumul spre trofeu.

CSM București a fost singura echipă care a trecut de Buducnost, la Bucharest Trophy 2014, dar într-un meci amical: 24-20. Succesul a fost repetat și în această vară, mai strîns de această dată, 27-26. "Meciurile amicale sînt amicale, nu ne putem lua după ele. Cu siguranță că acum va fi mult mai greu. Va fi meciul în care vom vedea unde ne aflăm. Buducnost este o echipă puternică și pune accent mult pe jocul pe pivot. Trebuie să ne batem și să fim unite", spune Oana Manea.

"Șansele sînt egale"

Antrenorul Kim Rasmussen crede în echipa sa și spune că miza e foarte mare. "Va fi un test uriaș pentru noi. Este încă devreme pentru un astfel de joc, și eu sunt nou, sînt și jucătoare noi, încă încercăm să ne cunoaștem. În plus, vom întîlni o echipă care joacă în aceeași formulă de trei ani. Dacă m-ați întreba astăzi cum văd șansele celor două echipe în acest meci, aș spune că sînt 50 – 50", a explicat Rasmussen.

CSM București nu o poate folosi pe Linnea Thorstensson, suedeza care s-a operat recent la genunchi. Buducnost nu a mai pierdut un meci oficial de mai bine de un an, ultima înfrîngere avînd loc în fața Gyorului, în finala Ligii Campionilor din 2014, pe 4 mai.

CLASAMENT

1. CSM București 61-38 4p
2. Buducnost 64-43 4p
3. IK Savehof 71-82 2p
4. MKS Lublin 65-98 0p

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  01 Noiembrie 2015, 18:31

fetele intalnesc cea mai buna echipa din cele 16,era bine sa fie si suedeza..cred ca victoriile se vor imparti si sa iasa cu 6pct din grupa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează