SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - CROAŢIA 27-28

Adina Fiera: "Nu pot să plîng de tristeţe, visam să plîng de fericire!"

Adina Fiera a marcat cinci goluri în meciul cu Croaţia.
Adina Fiera a marcat cinci goluri în meciul cu Croaţia.

Articol de - Publicat marti, 13 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 decembrie 2011 23:15

Adina Fiera a spus la final că nu consideră că trebuie să plîngă la capătul unui meci în care toate fetele s-au dăruit total şi pe care nu trebuia să-l piardă.

Adina Fiera a fost desemnată, la finalul partidei cu Croaţia, jucătoarea meciului. Centrul echipei României în partida de aseară a făcut, într-adevăr, un joc excelent, marcînd de cinci ori.

- Adina, drumul României la Mondiale s-a încheiat. Vă aşteptaţi să pierdeţi în "optimi"?
- Nu ne aşteptam, dar eu atît vreau să spun. Sînt mulţumită de jocul nostru, toate fetele au arătat cît de mult au dorit să mergem mai departe, am luptat fantastic. Sînt dezamăgită de rezultat, dar eu cred că toate putem ieşi de pe teren cu fruntea sus. Nimeni nu ne poate arăta cu degetul pentru ce am făcut contra Croaţiei,

- Aţi condus şi cu patru goluri diferenţă, aţi fost peste Croaţia, ce s-a întîmplat în partea a doua?
- Finalul nici nu mi-l mai amintesc. Au fost multe faze în care arbitrii ne-au scos mingea din poartă. Repet, acum, la cald, nu ştiu ce a fost, dar cel puţin la mine, o spun cu mîna pe inimă că nu au fost paşi la ultimul gol marcat. Au fluierat nouă metri. Şi ultima minge, nimeni nu a înţeles ce au fluierat.

- Ce v-a lipsit azi?
- Cred că nu am avut mai multă linişte, clarviziune. Ar fi trebuit să încercăm să păstrăm avantajul din prima repriză, să nu ne precipităm atîta. Să fi fost mai puternice.

- Plîngi după un astfel de meci ca să te linişteşti?
- Nu, nu pot să plîng după o asemenea înfrîngere în care consider că am făcut totul ca să cîştigăm. Aş fi vrut să plîng de fericire, nu de tristeţe. Sînt într-un şoc din care nu ştiu cînd îmi voi reveni.

A căzut lumina
În minutul 43 al partidei de la Sao Bernardo do Campo, lumina din sală a căzut şi arbitrii au decis întreruperea meciului. În acel moment Croaţia conducea cu 21-20. Abia după 20 de minute de aşteptare au fost pornite generatoarele sălii braziliene şi jocul a putut fi reluat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
dan2234
dan2234  •  13 Decembrie 2011, 22:14

Bravo, fetelor! Voi macar v-ati CALIFICAT la un Mondial, ca si rugbystii, in timp ce fotbalistii nostri efeminati ca sa nu zic un cuvint cenzurabil, au sute de mii pe an si numai fitze si can-canuri....impotenti dpdv sportiv, astia nu sint barbati!

steaua_suntem_noi
steaua_suntem_noi  •  13 Decembrie 2011, 16:11

daca as fi in locul adinei fiera nu as mai aparea in public, prin presa, macar vreo 2-3 luni...a fost cea mai slaba de pe teren...praf si pulbere.

handbaltotal
handbaltotal  •  13 Decembrie 2011, 15:24

Este momentul sa scapam de antrenori romani de 60 si 70 de ani cu mentalitate de era dinozaurilor . Urmatorul ar trebui sa fie Vlad Caba sau un antrenor strain Muller . Ryde etc. Cu un antrenor bun roman sau strain aceasta echipa era deja Campioana Olimpica , Mondiala si Europeana.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează