SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE

Adriana Nechita a revenit pe teren după mai bine de două luni de pauză: "Ce bine e să joci!"

Articol de - Publicat vineri, 20 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 februarie 2015 21:13

Extrema dreapta a marcat 11 goluri în meciul de campionat cu Mureşul Tg. Mureş şi e gata să intre şi în partidele din Liga Campionilor

Pe 9 decembrie, anul trecut, în minutul 23 al partidei cu Danemarca, la Euro 2014, Adriana Nechita a scăpat pe contraatac. A fost oprită de Stine Jorgensen, dar daneza a căzut peste româncă. Nechita s-a accidentat grav la umărul drept, diagnosticul medicilor fiind de ruptură a coafei rotatorilor şi dezinserţia labrumului. S-a spus iniţial că va fi nevoie să se opereze, dar în cele din urmă a scăpat. A stat cu braţul imobilizat, a urmat o lungă recuperare, iar miercuri a intrat din nou pe teren.

"Am aşteptat foarte mult momentul reintrării. Parcă am stat doi ani. Eram nerăbdătoare să joc din nou, să fiu alături de colege, de echipă. Pentru un sportiv, cel mai bine e să joace, să fie pe teren", a declarat Ada Nechita.
Cele 40 de minute din disputa cu Mureşul Tg. Mureş şi-au făcut simţită prezenţa. "Sînt obosită, e alt fel de efort pe teren. M-am antrenat şi pe margine, dar intensitatea nu e aceeaşi", explică extrema. E convinsă însă că îşi va reintra în drepturi. "Mai am dureri, dar sînt suportabile. Bine că nu sînt la braţul de aruncare, pentru că atunci nu cred că scăpam fără operaţie. Aşa, uşor-uşor sper să treacă definitiv durerile".

Ada e pregătită pentru jocurile echipei sale în Liga Campionilor, dar se gîndeşte şi la echipa naţională. "Sper să scoatem cel puţin două victorii din meciurile rămase de disputat în Ligă. Avem o şansă mare să mergem mai departe şi trebuie să profităm", spune Ada. Naţionala rămîne şi ea în prim-plan. "Timpul e scurt, dar eu sper să mă fac bine pînă la finalul lunii martie, ca să pot să merg şi la «Trofeul Carpaţi» de la Cluj. Nu spun vorbe goale, dar naţionala e ceva sfînt pentru mine. Cît o să pot juca şi o să fiu utilă, nu voi refuza niciodată echipa naţională", a încheiat Nechita.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează