SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCANDAL FRH

Alin Cârligeanu a demisionat din Consiliul de Administraţie al FRH: ”Am votat un regulament prost, trebuie să plătim!”

Alin Cârligeanu
Alin Cârligeanu

Articol de - Publicat vineri, 27 mai 2016 00:00

Alin Cârligeanu, membru în Consiliul de Administrație, a demisionat după ce FRH a bâjbâit care va fi echipa care merge la baraj din Liga Națională, în cazul Vaslui-Baia Mare.

Din toți membrii Consiliului de Administrație al FRH, care au votat în cazul "Minaur-HC Vaslui" pentru trimiterea echipei moldave la baraj, unul a avut coloană vertebrală și a demisionat ieri! E vorba de fostul arbitru internațional Alin Cârligeanu.

"De ce am demisionat? Pentru că am simțit că am făcut o nedreptate ambelor echipe. Că am votat un regulament prost!", a declarat Cârligeanu.

"Când l-am votat, acum un an, am crezut în ignoranța noastră că e un regulament foarte bun. Dumnezeu ne-a arătat rapid cât de proști suntem. E un regulament cu lacune foarte mari", a adăugat oficialul FRH.

Alin Cârligeanu crede că toți membrii Consiliului de Administrație ar trebui să-i urmeze exemplul. "Cu mine sau fără mine handbalul merge înainte. Nu vreau să fac valuri, dar cred că ar trebui să demisioneze toți și să aibă loc alegeri".

Vicepreședinte al Comisiei de Arbitri, Alin Cârligeanu va rămâne în FRH pe această funcție. "Colaborarea cu președintele Mihai Bocan e foarte bună. Eu mă ocup de relațiile internaționale. Cât timp va mai fi nevoie de mine, voi rămâne", a încheiat Alin Cârligeanu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  30 Mai 2016, 10:32

Sefuuu, esti tare! Asa DA !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează