SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR/ OLTCHIM-LADA TOGLIATTI

Ameţitor!

Articol de - Publicat luni, 18 februarie 2008 00:00

Presa daneză scrie că Ionela Gîlcă Stanca ar putea ajunge la FCK Copenhaga, pentru un contract de 15.000 de euro pe lună.

Ionela Gîlcă Stanca, pivotul numărul 1 al lumii, e la un pas de un transfer la FCK Copenhaga, echipa care din sezonul viitor va fi pregătită de Anja Andersen. Antrenoarea care a făcut din Slagelse un adevărat Dream Team o vrea neapărat pe româncă la echipa la care a jucat acum trei sezoane şi Steluţa Luca.

Disputată cu ardoare de Oltchim Rm. Vîlcea, actuala formaţie, Rulmentul Braşov şi FCK Copenhaga, Ionela nu ştie ce să facă. La Vîlcea a avut cele mai bune rezultate din cariera sa şi a renăscut ca handbalistă, iar la Braşov ar avea un contract mult mai bun, ar lucra cu Mariana Tîrcă, dar îi e puţin teamă de reacţia fanilor vîlceni, care au susţinut-o întotdeauna. La ultimul meci chiar, vineri seară cu Lada Togliatti, după fiecare gol înscris de Gîlcă, dar şi la final, 3.000 de spectatori i-au scandat numele. "Ionela, te iubim, nu pleca de la Oltchim", a răsunat în întreaga sală, gest care a pus-o un pic pe gînduri pe jucătoare.

La FCK Copenhaga, Ionelei i s-a propus însă un contract astronomic. Presa daneză scrie că gruparea din Capitala Danemarcei e dispusă să-i ofere 15.000 de euro pe lună, lucru care ar face din Gîlcă cea mai bine plătită handbalistă din România, cu un contract de 180.000 de euro pe an. Ce va alege componenta "naţionalei" României? Nu e încă hotărîtă. "Nu mă gîndesc acum decît să joc bine în continuare la Oltchim şi voi vedea ce o să fac pe viitor. Orice e posibil", a declarat de fiecare dată handbalista.

Companie selectă
Dacă va alege FCK Copenhaga, Ionela Gîlcă Stanca ar avea numai coechipiere de cinci stele. Anja Andersen a anunţat că va pleca de la Slagelse împreună cu cu prietena sa Mette Melgaard, cu norvegianca Cecile Leganger şi cu campioana mondială, rusoaica Emilie Touray. În plus, sîrboiaca Tanja Milanovici, nemţoiacele Maren Baumbach şi Nadine Krause vor face şi ele parte din noul Dream Team constituit la Copenhaga. Singurul impediment pentru Ionela ar fi faptul că nu ar fi alături de soţul său, Răzvan Stanca, rugbyst la Dinamo, în Danemarca rugbyul neexistînd, practic, ca sport.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (22)
 •  17 Martie 2008, 09:34

Hello! Good Site! Thanks you! <a href=http://pbxmvibonbd.com >http://pbxmvibonbd.com</a>

 •  19 Februarie 2008, 12:46

comentariile rautacioase nu isi au locul aici...un pivot este prin definitie mai "masiv" deoarece are de luptat cu 2-3 aparatori cateodata. Valcea din pacate nu are un alt pivot la nivelul Ionelei (Oana manea si-a aratat clar limitele in meciurile oficiale, mingii ratate sau pe care nu le-a prins, si sincer, nici fizic nu poate face fata inca). Ultimul meci cu Lada sta marturie...daca nu ma insel prea tare Ionela a dat 8-9 goluri si a scos cateva aruncari de la 7 metri chiar cu 2-3 oameni la marcaj...deja este un element de siguranta in jocul Oltchimului, se pot vedea pase dificile pe care coechipierele (vezi aici Narcisa Lecusanu) i le dau in disperare de cauza si pe care reuseste sa le fructifice. Poate ca merita o oferta fabuloasa, dar trebuie sa cantareasca bine sansele de a juca acolo. pe de alta parte, conducerea Oltchim ar putea sari cu un salariu mai bun sau cat cel oferit de Brasov zic eu...sper sa faca o alegere buna pentru ca Romania (nu ma refer la Oltchim) are mare nevoie de un pivot valoros si altul nu e in tara...

 •  18 Februarie 2008, 23:22

ea stie in ce se baga?pai alea au deja vreo 3-4 pivoti de valoare.si oricat de buna ar fi ea, chiar crede ca anja o sa o prefere in locul lui melgaard?:)) lasand gluma, la fck va fi chiar interesant cum o sa joace toata echipa..o s-o faca cu schimbul probabil, la cate jucatoare au..:|..daca tot tine la sotu-so eu zic ca ea ramane in tara, si se asteapta la o oferta imbunatatita a oltchimului.nu cred ca va merge la brasov, sincer.pe de alta parte trebuie si inteleasa ca nu vrea sa spuna daca a semnat cu rulmentul..nu i-ar fi chiar bine la valcea..desi cred ca ar fi putut comunica decizia macar conducerii..in fine, probabil ca nici ea nu stie ce vrea.sper sa sa aleaga cea mai buna varianta.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează